Tim Cook - Indi

Lëshimi i Apple Pay në Indi u vonua përsëri

Në artikullin tim të mëparshëm, unë ju kam informuar në lidhje me bankat e reja amerikane që janë bashkuar në listën e subjekteve të pajtueshme me Apple Pay në atë Edhe një herë, nisja e Apple Pay në Indi, është vonuar, edhe pse këtë herë është një rregullore e re e Bankës Rezervë të vendit.

Apple Pay

Zgjerimi i Apple Pay vazhdon në Shtetet e Bashkuara

Apple Pay është bërë platforma më e përdorur për të paguar për blerjet e përditshme nga shumë miliona përdorues, përdorues të cilët sipas kompanisë me bazë në Cupertino ka zgjeruar edhe një herë numrin e bankave të pajtueshme me Apple Pay, edhe pse në këtë rast vetëm në Shtetet e Bashkuara.

MacBookApplePay

Apple Pay arrin 252 milion përdorues në të gjithë botën

Pagesat me celularë janë një e ardhme e afërt. Dhe nuk po flas për shumicën e lexuesve të blog-ut të teknologjisë, por për përdoruesin e përgjithshëm. Apple Pay gjendet në 252 Milionë përdorues në të gjithë botën dhe vetëm 15% e përdoruesve janë në SH.B.A.

Apple Pay

Apple Pay po vjen në eBay në vjeshtë.

Ne e përmendëm atë disa javë më parë, kur Apple Pay u përfshi në dy institucione kryesore financiare në vend, të tilla si Banco Sabadell dhe Bankia. Apple Pay po vjen në eBay në vjeshtë, megjithëse jo të gjithë përdoruesit do të marrin azhurnimin e pagesës në të njëjtën kohë.

mollë-paguaj

Apple Pay do të zbresë në Suedi

Sipas faqes në internet të Mac Pro, Suedia do të jetë vendi i ardhshëm që do të ofrojë teknologjinë e pagesës pa kontakt të Apple të quajtur Apple Pay.

Apple Pay sapo zbarkoi në Rusi

Disa ditë më parë ne njoftuam se Tajvani do të jetë një nga ndalesat e radhës për Apple Pay, mënyra e re për të ...

Apple Pay po lufton në Kinë

Përdoruesit e iPhone në Kinë, të cilët tashmë mund të shijojnë Apple Pay, kanë probleme në futjen e kartave të tyre në aplikacion