Kanye West u kap duke shkarkuar nga Pirate Bay

Ekziston një thënie për të përcaktuar qëndrimin e Kanye West për të matur gjërat me standarde të ndryshme, varësisht nga fakti nëse i interesojnë apo jo: Anton predikon që unë ... në predikimin tuaj

Office 2016 për Mac, tani po

Në shtator të vitit të kaluar Microsoft lançoi Office 2016 për Mac i cili, siç do të mbani mend shumë nga ju, dha disa probleme ...

Si të vizatoni shënime me iOS 9

Zbuloni tiparet e reja të aplikacionit Notes në iOS 9 dhe mësoni se si të krijoni Shënime me vizatime dhe tekst të shkruar me dorë