macOS Mojave nuk na lejon të regjistrojmë llogarinë tonë në Twitter dhe Facebook

Sa herë që instalojmë një kopje të re të macOS në kompjuterin tonë, për sa kohë që restaurimi është plotësisht i pastër, duhet të vazhdojmë të shtojmë llogari të ndryshme përmes të cilave do të komunikojmë ose kur ndajmë përmbajtje përmes rrjeteve të ndryshme sociale. Mirë, të paktën në Sierra të Lartë.

Me fillimin e macOS Mojave, kompania me bazë në Cupertino ka eleminuar mundësinë e regjistrimit të llogarisë sonë në Facebook dhe Twitter, kështu që ne nuk do të jemi në gjendje të ndajmë drejtpërdrejt nga Menuja e ndarjes Safari ose nga ndonjë aplikacion tjetër përmes këtyre rrjeteve sociale.

Me macOS High Sierra dhe versionet e mëparshme, nëse duam të ndajmë përmes një aplikacioni ose shfletuesi në llogaria jonë në Twitter ose FacebookNe vetëm duhet të kishim konfiguruar më parë të dy llogaritë në seksionin e konfigurimit të Llogarive të Internetit macOS dhe të klikojmë në butonin e ndarjes së aplikacionit.

Apple nuk ka vendosur në lidhje me këtë çështje, kështu që mund të jetë se duke qenë beta e parë, ky opsion është hequr vetëm përkohësisht dhe se në versionet e ardhshme do të jetë i disponueshëm. Nëse jo, nuk keni pse të panikoni, pasi herët a vonë, disa zhvillues do të lëshojnë një aplikacion që na lejon ta bëjmë këtë.

As nuk do të ishte për t'u habitur nëse Apple, në përpjekjen e saj për të përmirësuar privatësinë e përdoruesit, nuk ka dashur të përfshijë ndonjë formë që lejon të dy kompanitë të mbledhin informacion në lidhje me përdorimin që ne bëjmë të llogarive tona, edhe pse për këtë, ajo tashmë është zbatuar në Safari metoda të reja se ata do të na informojnë në çdo kohë për informacionin që do të ndajmë me palët e treta.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

bool (e vërtetë)