Si të mbyllni dritaret në Safari nga distanca nga një pajisje tjetër

Siç e dini tashmë, një nga avantazhet e të pasurit cloud iCloud aktiv në të gjitha pajisjet tuaja është se gjërat që bëni midis sistemeve, për shembull midis Mac tuaj në macOS dhe iPhone ose iPad me iOS, sinkronizohen automatikisht dhe pa gjeneruar shtesë punë për përdoruesin.

Një nga gjërat që sinkronizohet janë dritaret që kemi hapur në Safari. Me këtë duam t'ju tregojmë se ekspeditë gjuetine Do të funksionojë si llogaria juaj në YouTube dhe nëse hapni llogarinë tuaj në pajisje të ndryshme, historiku ruhet në llogari dhe nga cilido prej tyre mund të shihni atë që keni parë më parë. 

Epo, e gjithë kjo e aplikuar në dritaret Safari çon në faktin se kur krijojmë dritare të ndryshme në shfletues, nëse i kemi krijuar me iPhone ose iPad, mund t'i shohim në Mac dhe anasjelltas. Tani, le të shkojmë tek ajo që duam të shpjegojmë në këtë artikull dhe kjo është që ju të kuptoni se nëse keni nevojë në ndonjë kohë është e mundur të mbyllni në distancë një dritare që keni hapur në një pajisje nga një tjetër. 

Nëse jeni duke punuar në Mac tuaj, një kompjuter që e lini në zyrë dhe që ndani me një person tjetër dhe, pasi ta lini, e lë të hapur dhe ju kujton se dëshironi të mbyllni një dritare të caktuar, nga telefoni juaj mund të bëni ajo

Përndryshe, në Mac, nëse shkojmë te Safari dhe klikoni në butonin në të djathtë sipër, neve na janë treguar dritaret që kemi hapur në pajisjet e tjera dhe ju mund ta mbyllni shpejt atë që e shihni të përshtatshme.

Pra, nëse nuk e keni provuar ende këtë mënyrë pune, bëhuni gati të merrni iPhone dhe Mac tuaj dhe të bëni disa teste derisa të mësoni ta kryeni këtë procedurë në mënyrë të kënaqshme.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.