Si të fikni blicin në OS X Mavericks Photo Booth

kabinë foto

Siç thotë titulli i postimit, ka të bëjë me aftësinë për të çaktivizuar 'blicin' kur bëjmë një fotografi me aplikacionin Photo Booth në Mac-in tonë. Ky aplikacion nis flashin si parazgjedhje dhe nganjëherë mund edhe të 'djegë' foton nëse jemi në vende me shumë dritë, kjo është arsyeja pse kemi një aftësia për të anuluar blicin mund te jete ne ndihme.

Padyshim që ky opsion nuk është çaktivizuar përgjithmonëLarg nga ajo, thjesht mund të bëjmë pa blic në disa nga fotot që bëjmë me aplikacionin Photo Booth përpara Mac-ut tonë. Unë e di me siguri që përdorimi i Photo Booth vjen kryesisht në fillim të të pasurit Mac , por në disa Ndonjëherë mund të jetë i dobishëm pa shtuar ndonjë nga efektet që ka aplikacioni. Për të çaktivizuar blicin, duhet vetëm të mbajmë të shtypur një çelës vetëm në kohën e marrjes së fotografisë dhe ai nuk shfaqet më.

Ky çelës nuk është tjetër veçse ndërrim,  vetëm ai më sipër fn dhe nën kapital:

tastierë

Supozoj se do të funksionojë në sistemet e vjetra të funksionimit, por nuk mund ta provoj, kështu që nëse keni një shans për të përdorur Photo Booth in OS X Luan Mali, Luan ose OS X tjetër përveç Mavericks dhe provoni të shtypni shift për të parë nëse gjithashtu anulon blicin, do të ishte interesante nëse e lini në komente edhe pse sigurisht lejon anulimin e 'këtij efekti' në OS X të mëparshëm.

Më shumë informacion - Ku i ruan fotot e mia aplikacioni iPhoto në Mac?


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.