Kumaha ngédit file PDF dina Mac

éditan pdf

Format PDF, ti Adobe, parantos janten standar dina komputasi sareng janten anu utami, sareng urang tiasa nyarios, ngan ukur format pikeun bagikeun naon waé jinis dokumén dina internét. Janten format standar, sapertos format .zip pikeun ngompres file, muka file dina format ieu henteu peryogi aplikasi anu dipasang.

Nanging, hal-hal janten rumit nalika urang hoyong édit kontén anjeun, Kusabab teu kawas format .docx tina Microsoft Word, eta teu dimaksudkeun pikeun diédit, tapi ngan pikeun dibagikeun. Untungna, aya aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngédit eusi file PDF dina Mac.

Salajengna, kami nunjukkeun anjeun aplikasi anu pangsaéna pikeun édit PDF dina Mac, aplikasi anu bade dikelompokkeun kana dua kategori: gratis sareng mayar. Kusabab solusi gratis anu paling dipénta, utamina ku pangguna anu ngagaduhan kabutuhan khusus, urang badé mimitian ku ieu.

Éditor PDF gratis pikeun Mac

Nilik

tambahkeun catetan kana pdf sareng Preview

Muhun, aplikasi MacOS Preview asli sanes pangropéa file PDF, tapi mangrupa pilihan alus teuing pikeun mertimbangkeun lamun hijina hal urang hayang nyaéta pikeun nambahkeun catetan téks dina file jeung format PDF.

Upami kabutuhan anjeun henteu ngalibetkeun ngarobih dokumén lengkep dina format ieu, tapi gantina Anjeun ngan hoyong tambahkeun sababaraha Éta koreksi sejen, teu perlu Resort ka aplikasi sejenna, utamana, lamun éta kasus pisan spésifik sarta teu biasa dina poé anjeun ka poé.

LibreOffice Draw

LibreOffice Draw

Set alat gratis anu disayogikeun ku LibreOffice pikeun kami sareng anu kami tiasa nyiptakeun jinis dokumén naon waé, kalebet aplikasi Draw, a Éditor gambar cocog sareng format Adobe.

Kalayan aplikasi ieu, urang tiasa ngédit file PDF pikeun ngarobih eusina teras ékspor deui kana format anu sami pikeun ngawétkeun modifikasi.

Para unduh LibreOfficeDraw, urang kudu ngundeur sakabéh set aplikasi ngaliwatan di handap link.

PDF profésional

PDF Profesional

PDF Professional Suite mangrupikeun aplikasi anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ngédit file PDF, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeunana tina format naon waé.

Aplikasi ieu nyayogikeun sajumlah lengkep fungsi pikeun annotate, nempo, eusian formulir, tanda, édit, markup, outline, ngagabung, pamisah, kompres… Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih file PDF kana file Word / HTML / TXT / PNG / JPG.

Aplikasi PDF Profesional sayogi pikeun anjeun unduh lengkep gratis dina Mac App Store via link di handap ieu.

PDF Professional-Annotate, Sign (AppStore Link)
PDF Professional-Annotate, Asupbebas

Inkscape

Inkscape

Sanajan Inkscape mangrupakeun alat gambar, urang ogé bisa make salaku Pangropéa file PDF, salami, nalika muka dokumén, urang pariksa pilihan Impor téks salaku téks dina prosés konvérsi. Sakali kami parantos ngédit dokumén, urang tiasa ngékspor deui kana format PDF.

Upami dokumén PDF anjeun kedah diédit, kalebet gambar naon waé anu anjeun hoyong manipulasi, Aplikasi anu anjeun peryogikeun, upami anjeun henteu rutin ngagunakeun pangropéa gambar atanapi hoyong miceunan waktos sakedik-gancang, nyaéta Inkscape.

Anjeun tiasa unduh inkscape gratis pikeun mac ngaliwatan link ieu. aplikasi ieu oge sadia, ogé sagemblengna bebas , pikeun Windows sareng Linux.

skim

skim pdf

Skim mangrupikeun aplikasi gratis anu ngalegaan kamampuan aplikasi MacOS Preview. Aplikasi ieu dirarancang salaku alat pikeun ningali sareng ngémutan tulisan ilmiah (katelah tulak). Program ieu tiasa dianggo pikeun ningali file PDF.

Hal awon ngeunaan aplikasi ieu téh panganteur na, Antarbeungeut anu bener-bener butuh waktu pikeun ngabiasakeun tiasa dianggo kalayan nyaman dina unggal dintenna.

Kalayan Skim, urang tiasa ningali file PDF salayar, tambahkeun sareng édit catetan dina dokumén, catetan ékspor salaku téks, éta cocog sareng Spotlight, éta ngamungkinkeun urang pikeun nyorot téks pangpentingna, kaasup parabot cropping calakan...

urang tiasa ngundeur Skim haratis ngalangkungan ieu link.

Éditor PDF anu mayar dina Mac

Ahli PDF

Ahli PDF

Salah sahiji aplikasina langkung lengkep Sadia dina Mac App Store nyaeta PDF Expert, hiji aplikasi ti developer sarua salaku klien mail Spark. Kalayan aplikasi ieu, urang tiasa ngédit jinis dokumén naon waé ogé nyiptakeunana, nambihan panyalindungan, sertifikasi ...

Ahli PDF: Édit PDF Harga éta di 79,99 euro dina Mac App Store.

Ahli PDF - Édit, Asupkeun PDF (Link AppStore)
Ahli PDF - Édit, Asupkeun PDF139,99 €

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Janten Adobe anu nyiptakeun format PDF, salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun damel sareng jinis file ieu nyaéta Adobe Acrobat. Kalayan aplikasi ieu, urang henteu ngan ukur tiasa ngédit file dina format PDF, tapi ogé jieun aranjeunna, tambahkeun widang pikeun ngeusian dokumén anu tos didamel, ngajagi dokumén nganggo kecap akses, kalebet sertipikat ...

Pikeun ngagunakeun Adobe Acrobat Langganan Adobe Creative Cloud diperyogikeun, jadi iwal mun rutin ngagunakeun aplikasi ieu, teu patut mayar langganan bulanan.

PDFElement - Editor PDF sareng OCR

PDFElement - Editor PDF & OCR

PDFElement mangrupikeun aplikasi anu pikaresepeun anu kedah diperhatoskeun, salami anjeun biasana damel sareng file dina format ieu, sabab diperyogikeun mayar langganan bulanan, quarterly atawa taunan. Hiji-hijina kaunggulan dibandingkeun sareng anu ditawarkeun ku Adobe Acrobat nyaéta hargana langkung mirah.

Kalayan PDFElement urang tiasa édit file PDF, tambahkeun tanda sareng anotasi tina sagala jinis, jieun file PDF tina format file anu sanés, jieun sareng eusian sagala rupa bentuk, asup PDF, dokumén grup...

PDFelement–Éditor PDF & OCR (Tumbu AppStore)
PDFelement–Editor PDF sareng OCRbebas

Éditor PDF online

leutikpdf

leutikpdf

Sanajan teu metoda nyaman jeung teu ngajak ngajaga privasi, solusi metot séjén nalika ngédit file PDF kapanggih dina web leutikpdf.

PDF leutik nyaéta a pangropéa PDF basis wéb anu ngamungkinkeun urang ngédit file dina format ieu. Éta nawiskeun uji coba gratis sareng versi Pro ngabutuhkeun langganan bulanan sareng gaduh ekstensi browser.

PDFescape

pdfescape

Pilihan online anu sanés pikeun ngédit file tiasa dipendakan di PDFescape, solusi sagemblengna bebas nu teungamungkinkeun anjeun ngédit file dugi ka 10 MB atanapi 100 halaman. Éta ogé sayogi ngalangkungan ekstensi pikeun Chrome, Firefox, Edge ...

Hatur nuhun kana situs wéb ieu, urang tiasa édit, nyieun jeung nempo Dokumén dina format PDF, tambahkeun anotasi, eusian formulir sareng aksés dokumén anu ditangtayungan ku sandi, salami urang terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.