Ékspor téks kana PDF tina éditor téks Mac biasa

sampul-ékspor-ka-pdf Upami aya format universal nalika ngahasilkeun sareng ngirim dokumén, sareng dina waktos anu sami ditampi ku sadaya sistem operasi, format ieu PDF. Éta ogé ngagaduhan sababaraha kualitas anu ngajantenkeunana teu aya tandingna. Mimiti pikeun éstétika saderhana sareng elegan, ogé ngirangan beurat file anu didamel. Di sisi anu sanésna, éta ngamungkinkeun pikeun ngirimkeunana dina format anu ampir katutup anu sacara praktis henteu ngamungkinkeun modifikasi.

Pujian ieu parantos dugi ka éditor téks anu paling dikenal, anu ngahijikeun sagala rupa fungsi pikeun ngekspor pagawéan anu dilakukeun kana format PDF ku cara anu gampang. Kami ngajelaskeun naon éta:

Ékspor ka PDF tina Halaman:

  1. Urang réngsé damel dina Halaman.
  2. Urang pencét Arsip.
  3. Kami nangtung Ékspor ka ékspor-ka-pdf-ti-kaca
  4. La pilihan kahiji naon anu katingalina ku urang nyaéta PDF, urang pencét éta.
  5. Lengkah saterusna bakal milih kualitas sareng parios naha urang butuh  ngajaga dokumén kalayan sandi.
  6. Tungtungna, éta naros ka kami di folder mana anu kedah diekspor.

Ékspor ka PDF tina Word:

  1. Urang ngarengsekeun padamelan dina Word.
  2. Urang pencét Arsip.
  3. Kami milih pilihan na Simpen salaku
  4. Hayu urang kana pilihan wujud jeung ukuran teras pencét dina katuhu pikeun muka turunna.
  5. Kami milih PDF. Ékspor-ka-pdf-tina-kecap
  6. Tungtungna, urang milih dimana nyimpen dokumén sareng nyimpen.

Ékspor ka PDF tina TextEdit: 

Anjeun damel dina tim anu teu gaduh Halaman, Nomer atanapi di sisi anu sanésna anjeun ngagaduhan file éta sareng anjeun ngan ukur badé ngekspor deui tanpa kedah diédit atanapi ditingali mimitina.

  1. Pencét kana file nganggo tombol katuhu.
  2. Kami nangtung di luhur Ngabuka ku…
  3. Kami milih TextEdit
  4. Urang pencét Ékspor salaku PDF ...
  5. Tungtungna, éta naros ka kami di folder mana anu kedah diekspor.

Sacara umum, seueur aplikasi Mac ngagaduhan pilihan Ékspor salaku PDF ... anu ngamungkinkeun urang pikeun ngekspor karya urang kana format ieu. Pilihan séjén anu sah pisan nyaéta ngagunakeun nyitak dokumén PDF tina aplikasi. Dina hal ieu, dina bagian anu anjeun milih printer, sababaraha pilihan ditampilkeun dimana anu paling dasar nyaéta nyetak dina format PDF anu henteu sanés ngan ukur ékspor anu ditétélakeun di luhur, tapi éta ogé ngamungkinkeun, sakali dirobih kana PDF, pikeun ngékspor ka iBooks, atanapi ngirimkeunana ku mail atanapi ku pesen.

Naha anjeun ngagunakeun cara séjén pikeun ngékspor ka PDF? Caritakeun anu mana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.