11 alesan Apple masihan urang nganggo Mac dina bisnis

Usaha Mac

Apple nunjukkeun situs anyar dina halaman wéb resmi perusahaan anu ngajelaskeun sababaraha alesan naha aranjeunna pikir anjeun kedah anggo Mac dina bisnis sareng padamelan anjeun. Logis ieu iklan sareng sanaos leres yén naon anu aranjeunna nyarioskeun sadayana leres, sadayana tiasa milih naha diluncurkeun dina Mac nganggo sistem operasi macOS atanapi tetep sareng PC sanésna sareng sacara logis dina Windows, jsb. pikeun digawé.

Di momen anu urang hoyong nunjukkeun nyaéta Bagéan wéb anyar Apple anu nunjukkeun rangkean 11 alesan anu ditawarkeun ku Apple pikeun anjeun ngalih ka Mac di perusahaan anjeun. Sababaraha diantarana panasaran, sapertos «Pagawean sapertos kieu kirang damel« tapi sacara umum éta tiasa manpaat.

11 alesan Apple nawiskeun pikeun anjeun ngalih kana Mac

Kalayan cogan «

Ampir unggal alesan Apple hiji tautan kalayan penyuluhan inpormasi ditambihan. Ieu saé pikeun ningali detil atanapi alesan naha Apple nitah urang ngalih ka Mac, tapi tangtosna sababaraha alesan ieu panginten henteu diperyogikeun dina sadaya kasus. Pamustunganana hal anu penting nyaéta Apple ngaluarkeun sadaya senjatana sareng Macs pikeun masangkeun pasar sareng ayeuna yén aranjeunna gaduh harga anu leres-leres disaluyukeun, ditambih kana kakuatan, perangkat lunak, otonomi sareng kualitas bahan manufaktur, urang tiasa nyarios yén sababaraha taun ka hareup pikeun Macs bakal saé pisan pikeun konsumén sareng bisnis éta sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.