Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh 12 wallpaper énggal tina halaman wéb Apple

 

Wallpaper-bumi dinten-0

Dina kasempetan Poé Bumi diayakeun Jumaah 22 April kamari, Apple parantos nyayogikeun pangguna na atanapi saha waé anu panginten pikaresepeun, kumpulan 12 wallpaper dina téma alam. Ku cara kieu, aranjeunna hoyong ngagungkeun Poé Bumi ku nunjukkeun yén aranjeunna mangrupikeun perusahaan anu komitmen pisan kana masalah lingkungan.

Apple parantos nyebat kampanye ieu "Pelajaran ti Bumi Bumi" diarahkeun utamina ka murid sareng murid pusat pendidikan sareng ku cara kieu ngajarkeun sagala rupa masalah lingkungan anu ngurilingan konservasi, ékosistem sareng ékologi sacara umum.

Wallpaper-bumi dinten-1

Sapertos seueur microsite sanés dina halaman wéb Apple, halaman ieu pinuh ku gambar anu éstétis dina resolusi luhur, waktos ieu sareng téma ngeunaan Bumi, dimana urang bakal ningali zébra, basisir, leuweung kelp atanapi bahkan perkebunan tangkal sareng otter.

Atoh sajaba ti topik parantos terang ngeunaan Alam Semesta anu nempatan wallpaper standar dugi ka OS X versi 10.10 El Capitan, salah sahiji téma karesep Apple nyaéta alam, dimana éta parantos masihan kami wallpaper éndah taman Yosemite, atanapi anu paling klasik tina gambar ti Afrika.

Di sisi anu sanésna, diperhatoskeun yén wallpaper khusus ieu aya dina résolusi luhur, sanaos sabagian henteu ngahargaan aspékna: babandingan sababaraha layar, tapi kajelasan sareng kualitas gambarna kedah cekap dina komputer mana waé, bahkan dina modél Rétina. Teras kuring ngantunkeun anjeun teh tautan langsung anu ngandung file .zip dimana anjeun tiasa ngaunduh sadayana sareng parios deui pikeun diri anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.