15 taun sareng langkung ti 270 juta dolar berkat pakaitna sareng (RED)

Produk Beureum Apple

Apple mangrupikeun perusahaan téknologi. Urang sadayana terang éta. Anu teu tiasa dipungkirkeun ogé yén éta mangrupikeun perusahaan anu badé maju saléngkah sareng ieu dibuktikeun ku sababaraha komitmen na. Hayang jadi nétral dina Émisi karbon dina 2030. Istilah masa depan 10 taun ka hareup, tapi henteu sadayana janji. Émut yén anjeun parantos gaduh pangalaman litigation anu sami. Candak nanaon deui jeung euweuh kirang 15 taun ngabantosan batur ku sumbangan périodik artos pikeun ngabantosan panalungtikan pikeun ngabasmi AIDS, khususna di Afrika. Sareng aya di buana éta dimana éta teras-terasan janten perusahaan sareng pandémik anu dihasilkeun ku COVID-19.

Apple geus gawé bareng jeung asosiasi (RED) salila lima belas taun dina raraga neangan solusi pikeun scourge ieu AIDS. Utamana di nagara paling merlukeun. Duit anu Apple kumpulkeun kalayan penjualan produk beureum, ditakdirkeun pikeun diajar ngabasmi panyakit ieu. Salaku tambahan, salami 2020, 2021 sareng 2022 artos dialokasikeun pikeun ngirangan akibat anu parah henteu ngan ukur kaséhatan tapi ogé ékonomi sareng sosial. parantos ngahasilkeun pandémik Coronavirus sakuliah dunya tapi utamana di buana Afrika.

Nyatana, Apple bakal terus nyumbang kana penggemukan dana éta ngalawan pandémik ku alokasi 50% tina kauntungan anu diala ku diobral jalma produk dipilih.

Dugi ka tanggal, geus junun ngumpulkeun ngadeukeutan 270 juta dollar sahingga pakaitna (RED) jeung Apple aranjeunna hoyong ngagungkeun persatuan éta babarengan sareng pidéo anu diunggah kana saluran YouTube asosiasi. 

(RED) sareng Apple gaduh sajarah anu sami dina perang pikeun ngeureunkeun HIV / AIDS. Salaku pasangan (RED) salami 15 taun, Apple parantos ngumpulkeun ampir $ 270 juta kanggo Dana Global ngalangkungan penjualan alat sareng asesoris (PRODUK) RED. Kalayan COVID ngancam bakal ngabatalkeun kamajuan anu dilakukeun dugi ka ayeuna dina perang ngalawan AIDS, Apple parantos ngiringan para nasabahna dina perang ngalawan pandémik sapanjang taun sareng dina waktos-waktos penting sapanjang App Store, integrasi Apple Pay, sareng papacangan karyawan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)