4 panghargaan énggal pikeun Ted Lasso ti Hollywood Critics Association

ted lasso

Nalika Apple mikirkeun nyiptakeun séri pikeun tokoh Ted Lasso tina iklan Néglasari, aranjeunna pasti henteu prédiksi kasuksésan anu luar biasa tina séri éta, sahenteuna usum kahiji, usum mimiti anu kéngingkeun sajumlah besar harga, di praktis sadaya nominasi anu parantos ditampi.

Sakali usum kadua parantos dileupaskeun, penghargaan pikeun séri ieu tetep datang. Kali ieu mangrupikeun pangajén Asosiasi Kritik Hollywood. Kontes ieu parantos nambihan 4 penghargaan anyar pikeun Apple TV + rak.

4 penghargaan anu meunang séri Ted Lasso cocog sareng kategori ieu.

  • Seri Streaming Terbaik, Komedi - "Ted Lasso"
  • Aktor Terbaik dina Streaming Series, Komedi - Jason Sudeikis - "Ted Lasso"
  • Aktor Pendukung Terbaik dina Streaming Series, Komedi - Brett Goldstein - "Ted Lasso"
  • Aktris Pendukung Terbaik dina Streaming Series, Komedi - Hana Waddingham - "Ted Lasso"

Tapi, Ted Lasso sanés mangrupikeun hiji-hijina séri anu dihormatan ku Hollywood Critics Association, yén Rupert Grint ogé kéngingkeun penghargaan pikeun aktor pangrojong anu pangsaéna dina serial drama Apple TV +porsi.

Bulan kamari, Apple ngempelkeun 35 nominasi Primetime Emmy Award, kalebet 20 nominasi bersejarah pikeun "Ted Lasso," anu ngarecah catetan ku janten séri komedi anu paling nominasi taun ayeuna, sareng séri komedi mahasiswa anyar anu paling nominasi. Sajarah.

Usum kadua ayeuna sayogi, para pengikut séri anu hebat ieu kedah netep deui pikeun hiji usum deui, usum anu bakal janten anu terakhir, kecuali Apple nempatkeun treuk iMoney di payuneun imahna nalika anjeunna nyarios lucu, dina wawancara sababaraha bulan ka pengker.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.