88 Halaman témplat pikeun nyieun resume anu sampurna

Nalika nyiptakeun dokumén ti mimiti, sigana upami urang henteu resep pisan kana desain, éta bakal ngareuwaskeun urang pikeun ngamimitian nulis hiji kecap. Untungna urang tiasa nganggo témplat pikeun ngamimitian ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu urang peryogikeun. Citakan ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih sadaya aspek dokumén, janten pribados siga aranjeunna milik urang. Sanaos Microsoft Word mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna aya di pasar sareng anu kami tiasa ngadamel jinis dokumén naon waé, Apple Pages ogé mangrupikeun alternatif anu nyata, khususna ayeuna éta gratis pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan ID Apple.

Nalika ngeunaan ngadamel resume, sareng nyarios ku jalma anu parantos ningali seueur hirupna pikeun damel kuring, kedah diémutan yén ngeunaan nawiskeun inpormasi maksimal dina rohangan pangleutikna, inpormasi penting, janten éta sakali urang angkat kana wawancara padamelan urang tiasa ngagedékeun data anu aya hubunganana sareng pangetahuan urang sareng padamelan sateuacanna. Salaku tambahan, éstétika na kedah cukup pikaresepeun pikeun tiasa aksés sadayana inpormasi kalayan gancang tanpa kedah nyéépkeun waktos teuing.

Neruskeun Mate - témplat Desain pikeun Kaca mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun kabutuhan nyiptakeun resume anu sampurna. Aplikasi ieu nawiskeun kami dugi ka 88 témplat kualitas anu béda, témplat anu tiasa kami ngaropea dina sagala aspek pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan sadaya pangguna. Neruskeun Mate - Témplat desain ku Kaca gaduh harga biasa 4,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. Meryogikeun macOS 10.10 atanapi engké sareng prosesor 64-bit. Ruangan anu diperyogikeun pikeun masang aplikasi ieu nyaéta 180 MB sareng urang tiasa ngaunduhna liwat tautan ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nicolas cenahna

    Aranjeunna parantos dihapus, naha aya cara pikeun meunangkeunana ayeuna? hatur nuhun pisan