Saham pangecas 96W masih kirang sareng aranjeunna sadayana nunjuk kana 16 ″ MacBook Pro

Carger MacBook 96W

Dina halaman wéb Apple kami sering mendakan pengiriman anu leres-leres panjang dina waktos kanggo seueur produk atanapi asesoris. Sababaraha jam ka pengker éta saham atanapi langkung Tanggal pengiriman pikeun carjer 96W MacBook Pro nyirian pangiriman dugi ka tilu bulan sareng ieu sanés biasana ... Tapi éta ogé jarang di toko resmi Apple. Di nagara urang contona, aranjeunna ngan ukur aya dina stok di toko Apple.

Éta sababna seueur média sapertos MacRumors, nyatakeun yén panundaan ieu dina kiriman tiasa langsung patali sareng langkung ti kamungkinan tanggal penutupan peralatan Apple anu énggal, MacBook Pro 16 inci.

Ngan aya ku modél carjer 96W ieu

Pangiriman carjer 96W MacBook

Sareng éta upami urang fokus sacara saé kana kakurangan charger urang sadar yén ngan ukur modél 96W khusus ieu anu leungit, sésa modél mimitian ti anu 20 watt dugi ka 61 watt sayogi kanggo énjingna.

Éta ogé nyatakeun dina MacRumors yén kakurangan komponén tiasa janten faktor penentu sanésna kurangna stok tina carjer ieu di Apple. Sareng éta Sanés sanés ayeuna yén pangisi daya 96W leungit dina rak toko AppleSigana mah éta masalah anu parantos nyeret salami sababaraha minggu sareng ieu tiasa disababkeun ku masalah sanés ngalangkungan peluncuran MacBook Pro 16-inci anyar anu sacara logis kedah ngalebetkeun carjer ieu.

Janten kumaha, ngagaleuh carjer ieu ayeuna mangrupikeun padamelan anu ampir teu mungkin di toko resmi Apple sareng tiasa di jual resmi. Urang sadayana hoyong ningali presentasi MacBook Pro énggal tapi henteu perlu dikaitkeun sadayana pikeun kamungkinan presentasi ieu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.