99.9% dokter Amérika henteu ningali Apple Watch salaku alat médis

Sensor Watch Apple

Apple Watch mangrupikeun alat anu salami mangtaun-taun ngabantosan jalma anu ngagaduhan masalah jantung sareng anu sanésna. Kanyataanna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngitung kasus nu ieu diriwayatkan yén berkat sensor jeung prediksi jam tangan, ailments haté tangtu geus bray dina jangka waktu nu bisa disebutkeun geus mungkas kahirupan nu pamaké jam. Nanging, sadayana ieu henteu ngajantenkeun dokter AS percanten ka alat ieu. Numutkeun studi tangtu, 99.9% di antarana henteu bakal ngagunakeun Apple Watch pikeun nuturkeun-up atanapi perawatan médis. Nanging, éta dianggo pikeun panalungtikan sareng hasil anu saé pisan.

Sanaos urang gaduh sababaraha kasus jalma anu geus disimpen kahirupan maranéhanana berkat sensor Apple Watch, Psikolog klinis Michael Breus nyebutkeun yen 99.9% professional médis masih teu pisan di ni'mat pamakéan na dina widang médis. Di artikel anyar ti The Financial Times, rupa dokter jeung nu lianna dina widang médis geus wincikan kasusah ngasupkeun Apple Watch kana perawatan pasien sapopoé. Sababaraha nyarios yén masa depan dimana Apple Watch leres-leres ningkatkeun kaséhatan pangguna dina skala anu langkung ageung masih jauh.

Ayeuna, dina widang panalungtikan, sigana Apple Watch ngagaduhan fans na. Numutkeun kana CDC, panyakit kronis mangrupikeun barang utama tina 3.8 triliun dolar anu dikaluarkeun di Amérika Serikat pikeun perawatan médis di Amérika Serikat. Aranjeunna biasana tiasa dicegah ku latihan, diet, sareng deteksi dini. Éta dina widang panalungtikan sareng ngawaskeun dimana éta tiasa mangpaat. Salaku conto:

  • Shruthi Mahalingaiah, panalungtik Harvard, geus ngagunakeun sababaraha generasi Apple Watch pikeun ngalacak siklus ovulation 70,000 awéwé dina ulikan badag.
  • Dr Richard Milani, wakil presiden kardiologi di Ochsner Health, parantos nganggo Apple Watch, antara séjén, pikeun ngawas titik data ti rébuan pasien sareng ngagunakeun kecerdasan buatan pikeun ngaduga hasil sareng nangtoskeun jalma mana anu paling dipikaresep gering.

Urang kedah tetep ngantosan dokter ngagunakeun Apple Watch dina widang anu langkung langsung tibatan panalungtikan. Ieu bakal ngabantu sangkan urut jadi kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)