Adobe nampilkeun proyék Scribbler pikeun ngawarnaan poto hideung bodas berkat AI

Apple leres-leres lebet kana Kacerdasan Ponggawa pikeun ningkatkeun aplikasi sareng kamajuanana, tapi sanés ngan ukur hiji-hijina. Dinten ieu kami patepung dina kontes anu diayakeun ku Adobe, éta Adobe MAX 2017, proyék anu katelah Scribbler. Anggo Kecerdasan Ponggawa pikeun mikawanoh gambar dina foto atanapi bahkan gambar, pikeun ngawarnaan fitur pameunteu. Ogé, tétéla dina sampel, kalayan tepat pisan. Tukangeun sadaya padamelan ieu, aya hiji tim kerja Adobe, anu kami kenal salaku Adobe Senseianu tanggung jawab nerapkeun tindakan ieu dina suite Adobe. 

Numutkeun démo anu disayogikeun ku jalma anu tanggung jawab Jingwan Lu ka média anu ngiringan, anu ngamungkinkeun panilitian pikeun seueur gambar pameunteu, pikeun mikawanoh aranjeunna dina gambar anu hideung sareng bodas, teraskeun warnana sami. Kasuksésan aplikasi éta luhur, henteu ngan ukur dina warna, tapi ogé dina warna tina kontur raray, tapi ogé meta kalayan suksés anu sami, masing-masing objék anu aya dina poto.

Ieu anggap a sateuacanna penting pikeun seueur séktor. Dina presentasi, skétsa anu didamel ku désainer dibéré conto. Sakali aranjeunna parantos ngalangkungan pamrosésan gambar, urang tiasa ngarobah skétsa ieu kana gambar anu warna-warni sareng dina sababaraha detik meunteun masing-masing parobihan anu dilakukeun, pikeun nyandak kaputusan gancang-gancang.

Éta mangrupikeun léngkah kadua anu dilakukeun Adobe dina hal ieu, saatos dipasihan proyek Juli kamari. Di momen éta mangrupikeun téknologi dina fase ékspérimén, janten, henteu diharepkeun dilebetkeun kana aplikasi Adobe, sapertos Lightroom, dipasihkeun minggu ieu. Nalika éta siap, diprediksi, urang bakal ningali pilihan ieu di kreatif awan, Platform jasa awan Adobe, dimana fotografi bakal diubaran, engkéna dianggo dina aplikasi anu béda-béda perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.