Adobe Premiere Pro parantos dijalankeun sacara asli dina Apple Silicon

premiere

Kumaha carana tiasa sanésna, tungtungna Adobe Premiere Pro parantos ngalir sacara asli ngalangkungan neuron prosesor M1 anyar Apple. Naon waé perangkat lunak éditan pidéo anu saé uyahna kedah ngamangpaatkeun fitur-fitur prosesor ARM Apple, sareng Adobe ogé parantos ngalakukeun éta.

Janten saatos genep bulan uji coba vérsi béta, Adobe tungtungna nembé ngaluarkeun versi anyar na Adobe Premiere Pro "recoded" pikeun ngajalankeun pituin dina Apple Silicon anyar, sahingga ngamangpaatkeun poténsial pinuh pikeun M1.

Adobe nembé ngumumkeun yén editor pidéo Premiere Pro na tungtungna dijalankeun sacara asli dina Apple Silicons kalayan performa anu langkung saé 80% tibatan Macs berbasis Intel, saatos langkung ti genep bulan uji coba tahapan dina béta.

Ayeuna éta 80% langkung gancang dina Apple Silicon

Pembaruan ieu ogé kalebet dukungan M1 pikeun Media Encoder sareng Character Animator. Sedengkeun Premiere Rush sareng Audisi nampi dukungan pikeun M1 masing-masing dina April sareng Méi, Saatos Épék dijadwalkeun nampi béta umum pikeun Apple Silicons akhir taun ieu.

Kalayan versi anyar ieu 15.4 tina Adobe Premiere Pro, sajabi ti kasaluyuan sareng Apple Silicon, éta ogé nyayogikeun téks sareng kamampuan grafik anu anyar pikeun masihan narator alat anu langkung kreatif nalika nyiptakeun judul sareng terjemahan.

Fitur anyar anu diluncurkeun ayeuna nyaéta Pidato kana Téks. Numutkeun ka Adobe, fitur ieu "masihan panyipta sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun pidéo anu standar salaku standar anyar."

Pamakéan "Pidato kana Téks" sareng alur kerja tarjamahan énggal dina Premiere Pro ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun transkrip sareng terjemahan pikeun video 5 menit ku 75%, nyimpen éditor sakitar 52 menit.

Adobe ogé nyandak cara anyar pikeun milarian sareng napigasi pidéo pidéo. Salaku conto, anjeun tiasa dua kali klik kecap dina panel Téks sareng playhead ngalih kana posisi éta dina timeline Pro Premiere. "Pidato ka Téks" kalebet dukungan pikeun 13 basa sareng sayogi kalayan langganan ka Premiere Pro atanapi Creative Cloud Sadaya Aplikasi tanpa biaya tambahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.