Adobe Premiere Pro nambihan mode Remix sareng perbaikan ékspor file

Adobe premiere

Final Cut Pro mangrupikeun solusi ngedit pidéo profésional anu Apple nyayogikeun ka sadaya pangguna dina ékosistemna. Sanajan kitu, éta ngan sadia pikeun Mac, nu mangrupa masalah pikeun profésional pidéo damel ti Windows sareng macOS.

Adobe Premiere Pro mangrupikeun solusi multi-platform pikeun para profesional ieu, pangropéa pidéo profésional lengkep anu sakedik atanapi euweuh boga sirik ka Final Cut Pro. Lalaki di Adobe nembé ngarilis pembaruan énggal pikeun aplikasi ieu, pembaruan anu kalebet fitur anyar anu pikaresepeun.

fungsi Remix

Milih lagu pikeun pidéo rumit pisan, khususna nalika urang ogé kedah tumut kana durasi klipna. Hatur nuhun kana fungsi Remix anyar, masalah ieu mangrupa hal kaliwat.

fitur anyar ieu ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun nganalisis lagu sareng ngahasilkeun campuran anyar pikeun nyocogkeun panjang klip. Operasi tina fungsi anyar ieu gancang pisan yén urang tiasa nyobian kombinasi anu béda kalayan gampang sareng tanpa miceunan waktos.

Transkripsi ucapan kana téks

Hatur nuhun kana fungsi ieu, karya tina video subjudul ayeuna leuwih gancang. Sakali kami parantos ngaunduh bungkusan basa anu saluyu (12 sayogi total), pangguna tiasa nranskripsikeun pidéo tanpa peryogi sambungan internét.

Numutkeun Adobe, dina Mac sareng prosesor M1, transkrip aranjeunna 3 kali leuwih gancang ti dina sesa prosesor.

Ékspor malah leuwih gancang

Adobe premiere

Video 10-bit kalebet langkung seueur inpormasi warna, anu ngamungkinkeun pikeun hasil HDR anu saé, kumaha ogé, merlukeun leuwih processing jeung coding.

Kalayan pembaruan énggal ieu, ékspor pidéo 420 HEVC 10-bit ayeuna 10 kali leuwih gancang ti versi saméméhna.

Cocog dina kiyeu MacBook Pro

Sanaos éta sanés fitur, kuring yakin yén pangguna MacBook Pro énggal bakal ngahargaan yén Adobe parantos milih ngahijikeun kiyeu dina bar menu luhur, kiyeu anu masih teu ditarima ogé ku sakabéh pamaké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.