Generasi kadua AirPods Pro bakal siap taun ieu numutkeun Kuo

AirPods Pro

Parantos lami ti saprak urang gaduh AirPods Pro anu megah di antawis urang. Headphone nirkabel kalayan pembatalan bising anu sateuacan aranjeunna pencét pasar parantos masihan seueur tulisan, khususna sabab pikeun sababaraha téknologi dina sakedik rohangan henteu tiasa janten kanyataan. Tapi waktos parantos nunjukkeun yén nalika Apple hoyong ngalakukeun hal-hal anu leres, aranjeunna nampi. Ayeuna generasi kadua headphone ieu bisa jadi leuwih deukeut ti kantos. Numutkeun rumor anyar, éta kamungkinan yén maranéhna bakal darat taun ieu. Urang kedah nengetan gosip upami Kuo parantos ngaluncurkeunana.

Dina 30 Oktober 2019, Apple ngaluncurkeun headphone di pasar anu nandaan sateuacan sareng saatos dina cara pangguna ngadangukeun musik. Nalika kami ngagaduhan AirPods asli sareng édisi saterasna di pasar, Pros sumping kalayan pembatalan bising sareng kadali anu langkung maju. Tapi waktosna parantos lami sareng sakumaha anu ku urang parantos ningali update barayana, ayeuna giliran aranjeunna. Numutkeun analis Kuo, Gampang yén taun ieu urang bakal ningali generasi kadua AirPods Pro ieu.

Kuo ogé parantos nyatakeun sababaraha kali yén AirPods Pro generasi kadua bakal gaduh a "nyata ditingkatkeun" chip nirkabel dibandingkeun sareng chip H1 dina AirPods Pro asli. Chip ngawasa fitur-fitur anu aya hubunganana sareng audio sapertos pembatalan bising aktip, sareng perbaikan téknologi ieu tiasa ningkatkeun umur batre pikeun waktos ngadangukeun anu langkung lami per muatan. Kuo ogé ngarepkeun AirPods Pro énggal bakal ngadukung audio lossless dina AppleMusic. Hal anu dipiharep bakal kajadian ti mimiti.

Dina warta anu sarua Kuo geus nyokot kasempetan pikeun nginpokeun yén tétéla, paménta ti AirPods generasi ka-XNUMX aranjeunna henteu gaduh panarimaan anu luar biasa anu dipiharep pikeun de sisi pausahaan. Éta pisan sababna naha pausahaan Amérika bisa mesen suppliers na pikeun ngurangan produksi model ieu.

Dina éta pesen sarua ti jaringan sosial, anjeunna ogé warns yén éta téh gampang pikeun generasi kadua AirPods Pro tiasa ngagantikeun anu kahiji, hal anu henteu kajantenan dina sékrési anu sanés, tapi upami Kuo nyarios kitu…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.