Anggo mémoji salaku sphere dina Apple Watch kami

Memoji dina Apple Watch

Kami parantos terang yén Apple Watch parantos lirén janten alat anu gumantung pisan kana iPhone, janten hiji sareng kapribadian sareng fungsina sorangan. Nganggap yén éta mangrupikeun gadget anu henteu ngan ukur nyarioskeun waktos atanapi tiasa ngabantosan urang henteu sono béwara atanapi telepon, éta tiasa ngontrol kaséhatan urang sareng ngawaskeun urang unggal waktos. Ku sabab kitu, janten sawawa dina dunya téknologi, anjeun kedah gaduh kamampuan janten béda ti anu sanés. Janten unik. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeunana nyaéta ku cara nyaluyukeun spheres sareng ayeuna kami bakal nunjukkeun anjeun, ngalangkungan tulisan ieu, kumaha anjeun tiasa tambahkeun mémoji salaku raray dina Apple Watch urang.

meureun sadayana spheres anu anjeun kedah pilih sareng pasang dina Apple Watch, anjeun teu meunang resep eta pisan. Malah mungkin aranjeunna henteu masihan anjeun raos gaduh jam tangan anjeun nyalira. Tapi anjeun kudu nyaho yén aya salah sahijina yén teu mungkin mun boga sejen atawa sejen dina jam. Urang ngobrol ngeunaan bisa nempatkeun karikatur anjeun atanapi raray anjeun dina beungeut jam. Anjeun terang, memojis kawentar. Éta ngagambarkeun virtual tina diri urang ogé sanggup mereproduksi sikep jeung ekspresi raray urang. Anu tiasa urang jieun tina pangropéa iPhone atanapi Apple Watch.

Sateuacan asup kana masalah éta, urang kedah ngingetkeun yén pikeun ngalaksanakeun sadayana prosés ieu, urang peryogi sahenteuna watchOS 7 (Apple Watch ka Setélan> Umum> Pembaruan Perangkat Lunak) sareng Apple Watch. Salian kasabaran sareng nyéépkeun waktos nyiptakeun mémoji éta. Kami parantos nyarios yén urang tiasa nganggo wajah sorangan pikeun nyiptakeun mémoji ieu, tapi anjeun tiasa angkat hayu imajinasi anjeun ngapung sareng jieun perwakilan jalma éta anu anjeun pikahoyong.

Hayu urang tingali heula kumaha cara nyieun sareng ngédit mémoji

mémoji anyar dina aksés

Teu pajeulit pisan. Urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah saderhana ieu sareng urang bakal tiasa nyiptakeun karya seni munggaran urang sorangan. Abdi mamatahan anjeun janten benevolent saeutik tur ngagunakeun rasa humor saeutik. Éta sanés ngeunaan ngadamel perwakilan anu tepat pikeun diri urang. Sabalikna, éta ngeunaan nyiptakeun perwakilan anu sami sareng urang yén lamun batur ningali éta, maranéhna mikir urang.

hayu urang nyieun eta

  1. Urang muka éta aplikasi mémoji  dina Apple Watch.
  2. Upami éta pertama kalina urang ngalakukeun éta, urang kedah toél ngamimitian. tapi lamun urang geus dipigawé hiji saméméhna, urang ngan kudu geser ramo ka luhur lajeng toél "+" simbol pikeun tambahkeun nu anyar.
  3. urang tiasa ngagulung jeung Digital Crown pikeun milih pilihan anu anjeun hoyong tambahkeun kana Memoji anjeun. Émut yén nalika urang nambihan fitur, éta bakal langkung satia kana kanyataan.
  4. Urang toél ok na urang tambahkeun memoji ka koleksi anjeun.

Lamun urang teu resep hasilna, urang tiasa ngeditna. Pikeun ieu urang tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Édit mémoji

  • Kami muka aplikasi Memoji dina Apple Watch. Urang milih salah sahiji memoji jeung urang pilih salah sahiji pilihan Naon anu ditawarkeun ka urang:
  • perbawa: panon jeung asesoris bulu. Urang tiasa ningali variasina ku cara ngarobah makuta digital. Ku cara kieu urang tiasa langkung nyaring fitur-fitur anu parantos dipilih ti mimiti tapi anu teu acan sampurna atanapi anu dipikahoyong.
  • Tiasa:
    • Jadi gaduh panangan memoji a: Urang balik kabeh jalan ka handap tur ketok dina Duplikat.
    • mindahkeun hiji: Urang turun deui jeung waktu ieu urang milih Pupus.

Sakali kami parantos nyiptakeun mémoji sareng kami parantos siap dianggo dina aplikasi iPhone anu béda, tong hilap éta urang tiasa nganggo éta salaku wajah Apple Watch, nu mangrupa alesan utama pikeun pos blog ieu. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal ningali kumaha éta dilakukeun.

Memoji

Jieun sphere jeung memoji geus dijieun

Cara nyieun sphere éta gampang pisan. Éta ngan ukur butuh dua léngkah pikeun ngagunakeun mémoji anu diciptakeun salaku wajah Apple Watch. Nyatana, peryogi langkung lami pikeun nyiptakeunana sareng ngantepkeunana anu dipikahoyong, pikeun nyenangkeun diri urang, saha anu bakal sering urang tingali sadinten, tibatan nempatkeun éta salaku protagonis jam. Kami bakal nuturkeun prosedur ieu:

  1. Urang tetep ramo urang dipencet sakedap dina lapisan anu kami anggo. Saurna, urang Pindah ka katuhu jauh pikeun nyieun anyar. Éta lamun urang kudu milih hiji disebut «memoji».
  2. Urang ngajaga bal dipencet terus pencét «édit". Urang tiasa milih antara desain sato anu béda-béda atanapi anu leres-leres urang milarian, anu mangrupikeun perwakilan virtual urang.

Urang tiasa nyiptakeun latar anu béda-béda gumantung kana kasempetan urang atanapi baju anu urang anggo. Salaku tambahan, anjeun kedah terang éta unggal waktos urang ngangkat pigeulang urang jeung lapisan diaktipkeun, ngagambarkeun urang bakal nyieun rupa béda. 

Abdi nyarioskeun ka anjeun, éta ngeunaan ngagunakeun imajinasi anjeun sarta jadi kreatif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.