Apple Music nandatanganan Samaun eksekutif Warner Music

Daptar NBA

Kusabab dina Juni 2019, Apple ngumumkeun jumlah palanggan kana jasa musik streaming na, ayana dina 60 juta, perusahaan di Cupertino teu acan mairan perkawis ieuKami henteu terang naha nuturkeun kabijakan henteu nyebarkeun jumlah alat anu dijualna atanapi upami Apple Music parantos lirén ngembang sareng parantos ngahontal maksimal.

Janten sapertos kitu, di Apple aranjeunna teras damel dina layanan streaming musikna. Jeff Bronikowski, tilas eksekutif Warner Music, parantos asup ka Apple janten Global Head of Strategic Music Initiatives, sabab urang tiasa nyarios ka Reuters sareng urang tiasa maca dina profil LinkedIn na.

Jeff tanggel waler pikeun hubungan strategis, pertumbuhan pendapatan sareng investasi dina téknologi anyar. nalika anjeunna damel di Warner Music Group. Jeff bakal damel di markas Apple di New York, nanging, anjeunna bakal nyéépkeun seueur waktos duanana di kantor pusat Apple di Cupertino sareng Culver City, kota di Los Angeles dimana Apple ogé ngagaduhan kantor.

Sakumaha anu kuring sebatkeun dina awal tulisan ieu, jumlah resmi langganan Apple Music panganyarna 60 juta, tokoh anu jauh pisan tina inohong-inohong pangénggalna anu diumumkeun Spotify sababaraha dinten ka pengker sareng dimana urang tingali kumaha firma Swédia caket kana 120 juta palanggan anu mayar.

Apple Music parantos lirén ngembang dina tingkat anu sami

Di sakumna dunya, aya langkung ti 1.500 milyar alat Apple dina operasiSeueur diantara aranjeunna aya hubunganana sareng akun sareng tempatna di kulawarga, janten panginten nganggo langganan kulawarga kanggo layanan musik streaming Apple.

Seueur pangguna ieu parantos laun hijrah ti Spotify ka Apple Music, ka ngamangpaatkeun integrasi anu ditawarkeun Apple dina ékosistem na kalayan layanan musik streaming na. Saha waé anu bakal resep hijrah ka Apple Music tina jasa sanés sigana parantos parantos dilakukeun sareng laju tumuhna henteu bakal sami dina waktosna.

Atanapi, kamungkinan ogé yén Apple hoyong nuturkeun kabijakan anu sami tina entong ngiklankeun sajumlah pangguna jasa streaming musik anjeun, sapertos kitu sareng gambar-gambar anu alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.