Apple Music ngagaduhan 15% tina pasar musik streaming

pangsa pasar musik apel

Apple parantos nyéépkeun langkung ti 2 taun tanpa ngumumkeun jumlah palanggan kana platform musik streaming na. Angka panganyarna anu kami terang nyaéta 60 juta palanggan dina bulan Juli 2019. Numutkeun laporan panganyarna anu diterbitkeun ku MIDiA, pangsa Apple Music naék 15%, janten platform musik streaming kadua, saatos Spotify.

Laporan anyar ti Panalungtikan MIDiA nembongkeun yen pasar musik streaming tumuwuh nepi ka 523,9 juta palanggan salila kuartal kadua 2021, anu ngagambarkeun paningkatan 109,5 juta (26,4%) dibandingkeun kuartal anu sami taun saméméhna.

Apple Music ngiringan sakitar 15% tina angka éta Amazon Music sareng Tencent Music gaduh 13% masing-masing. YouTube Music jauh katinggaleun, ngan ukur 8% tina pasar, sanaos dumasar kana panilitian, éta tumbuh dina tingkat anu pikaresepeun.

Google kantos janten laggard di rohangan, tapi peluncuran YouTube Music parantos ngarobih nasibna, ningkat langkung ti 50% dina 12 bulan dugi ka Q2021 XNUMX.

Spotify, kalayan pangsa ayeuna 31%, ningali pangsa pasarna rada turun dina kuartal kadua 2021, ti 33% dina kuartal kadua 202o. Nanging, Spotify nambihan langkung seueur palanggan salami 12 bulan sateuacan periode ieu tibatan jasa streaming anu sanés.

Numutkeun MIDia, euweuh résiko yén Spotify bakal leungit posisi kapamimpinan na dina pasaran, sahenteuna dina jangka pondok.

Nanging, perusahaan tiasa prihatin éta pangsa pasar na geus fallen pikeun katilu taun berturut salaku jasa saingan ningkatkeun kaulinan streaming maranéhanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)