Apple Pay mangrupikeun platform pamayaran anu paling sering dianggo di kalangan rumaja nurutkeun survey

Apple Pay Mexico

Apple Pay, platform pembayaran Apple geus junun naek ka nomer hiji, sahenteuna dina hal platform paling dipikacinta tur dipaké ku disebut generasi "Z". Maksudna, rumaja. nyokot kana akun nu survey ieu dipigawé di Amérika Serikat tur bisa jadi teu diperpanjang ka sakuliah dunya, tapi urang terang yen metoda pembayaran ieu loba dipaké alatan integrasi na jeung alat Apple. Kanyataanna, survey affirms loba hal séjén sarta pamakéan iPhone attests kana pamakéan Apple Pay.

Survey anu dilakukeun ku Piper Sandler dina sampel populasi 7.100 rumaja Amérika, highlights diantara loba hal séjén yén pamakéan platform Apple Pay mangrupa salah sahiji anu pang dipaké ku pamaké ieu sarta dina grup umur éta. Ieu utamana alatan kanyataan yén, nurutkeun data ti survey sarua, 87% jalma surveyed boga iPhone. Persentase sarua hayang boga eta. Ieu ngandung harti yén pamakéan nyebar tina terminal ieu ngajadikeun Apple Pay parantos dinobatkeun nomer hiji. Sajaba ti éta, kamungkinan ogé ngagunakeun Apple Watch, iPad atawa Mac pikeun nyieun pangmayaran maranéhanana malah online, mangrupa kaunggulan endah pisan.

A well deserved nomer hiji luhureun platform séjénna kayaning Venmo na PayPal. Sanajan ieu ngahontal nomer hiji lamun datang ka pangmayaran installment.

Survey ieu nomer 43 Sareng anjeunna henteu ngan ukur nyarios ngeunaan Apple Pay. Aya data séjén pikeun tumut kana akun tur Moal héhéhé pikeun nempoan éta. Émut yén rumaja nyaéta rumaja boh di AS sareng di nagara sanés. Tangtosna, kontéksna mangaruhan pisan sareng éta ogé katingali, tangtosna. Abdi sanés rumaja tapi kuring sering nganggo Apple Pay. Malah mah boro-boro ngagunakeun duit tunai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.