watchOS 8.7: Apple Watch Series 3 moal deui nampi apdet deui

Apple Watch Series 3

watchOS 8.7 kakara datang pikeun saha waé anu hoyong masang pembaruan énggal dina Apple Watch na. lamun boga Series 3 saterusna, anjeun bakal bisa kauntungan tina inovasi tina sistem operasi anyar ieu, nu najan teu mawa nanaon nu bisa jadi revolusi a, éta mawa perbaikan kaamanan, privasi, kinerja sarta koreksi kasalahan. Éta sigana sakedik tapi penting pisan pikeun alat-alatna tiasa dianggo sapertos pesona. Ku jalan kitu, mangpaatkeun upami Apple Watch anjeun mangrupikeun Series 3, sabab éta mangrupikeun pembaruan anu terakhir anu bakal ditampi.

Apple geus ngarilis rupa-rupa vérsi sistem operasi béda, pikeun alat béda. Diantarana, urang gaduh Apple Watch tiasa nyandak kauntungan tina pembaruan pangénggalna anu dileupaskeun tina watchOS nyaéta 8.7. Nyatana, ayeuna kuring masang versi énggal ieu dina jam tangan kuring. Novelties anu dibawana henteu ngaluncurkeun pengumuman dina halaman hareup, éta mangrupikeun "khas" perbaikan bug sareng perbaikan kinerja, anu, barina ogé, anu ngajantenkeun sadayana ngalir sareng janten sapertos sutra. Éta pisan sababna naha éta metot pikeun salawasna ngamutahirkeun.

Émut yén gaduh vérsi pangénggalna tiasa ngirangan masalah. Tangtosna, anjeun kedah ningali upami versi énggal cocog sareng alat anjeun sareng dina hal ieu, kecuali dua model Apple Watch anu munggaran, sadayana cocog. Tapi tangtosna, ragrag salajengna nalika watchOS 9 dileupaskeun, Series 3 moal tiasa ngamutahirkeun. Éta alesanana, Pembaruan 8.7 ieu, prinsipna, mangrupikeun anu terakhir anu ditampi ku modél khusus ieu. Nu ngajadikeun update ieu husus. Kami nyebutkeun prinsipna, sabab iwal aya kasalahan dina ieu nu nembé dileupaskeun, teu aya nu bakal dileupaskeun nepi ka gugur.

Janten upami anjeun gaduh Apple Watch sareng khususna Series 3, update pas mungkin pikeun kauntungan tina perbaikan kaamanan di luhur sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.