Apple Watch Series 3 tiasa ngeureunkeun penjualan taun ieu

Apple Watch Series 3

Sakumaha urang terang, Apple Watch ngagaduhan sababaraha model anu sayogi di toko resmi Apple, model ieu kalebet Apple Watch Series 3. Model ieu diluncurkeun dina 2017 sareng nambihan konektipitas LTE salaku novelty utama. tiasa sacara resmi ngeureunkeun penjualan taun ieu.

Jelas ieu mangrupikeun gosip anu diluncurkeun tina sumber perusahaan anu teu resmi, Apple moal nyarios dugi ka dinten anu sami yén ieu kajadian yén jam tangan henteu dijual deui. Dina naon waé, sadayana sigana nunjukkeun yén jam tangan Series 3 tiasa ditinggalkeun tina daptar alat penjualan resmi. saatos presentasi model salajengna Apple Watch Series 8 nu bakal lumangsung taun ieu.

Parangkat lunak énggal bakal ngagaduhan peran anu penting dina angkatna Apple Watch Series 3

Sagalana nunjukkeun yén sistem operasi anyar watchOS 9 tiasa janten palaku utama atanapi masalah utama mun nempatkeun eta dina sababaraha cara, tina leungit model kieu dina katalog produk Apple. Jelas, sakumaha koméntar Ming Chi-Kuo nyalira, dina laporan panganyarna na firma Cupertino parantos ngémutan ngaleungitkeun modél ieu salami kuartal katilu taun 2022 ieu.

Teu diragukeun yén alat ieu anu parantos masihan cekap nyalira saatos sababaraha taun di pasar nampi apdet sareng janten salah sahiji modél input pangguna ka Apple Watch sareng SE. Pikeun ayeuna mah, chip S3 nu model Series 3 ieu geus terus tahan nepi kacida alusna pikeun versi dirilis ku Apple, jigana nu salajengna moal deui bisa ngalakukeun hal eta ... Atawa meureun bakal!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.