Apple Watch Series 7 Bakal Langkung Langkung ageung Numutkeun Rumor Anyar

Konsép Apple Watch Series 7

Ayeuna urang tiasa ngabayangkeun masa depan Apple Watch nyaéta konsép atanapi rumor. Nyatana hiji-hijina hal anu kami yakin nyaéta mémang bakal aya pérsi nonton anyar. Tapi kami henteu terang berita naon anu bakal dibawa, upami éta bakal ngarobah desain atanapi warna na. Rumor anyar nunjukkeun yén sanajan bakal tumuh dina ukuran dibandingkeun sareng séri 6.

Unggal waktos Séptémber caket, urang gaduh rumor ngeunaan urutan poé. Henteu ngan kusabab vérsi anyar iPhone, tapi aya produk sanés anu janten berita utama. Deui kami gaduh rumor ngeunaan masa depan Apple Watch. Kami parantos gaduh parobihan desain sareng tampilan anu langkung pasagi, saluyu sareng iPhone. Kami bahkan ngagaduhan rumor ngeunaan fitur-fitur anyar tapi dina waktos ieu kami henteu ngagaduhan langkung ti éta, rumor tina sumber anu bisa dipercaya, Leres leres.

Nyatana salah sahiji sumber éta, UnclePan, parantos ngucurkeun dina jaringan sosial Cina, Vibo, anu tiasa janten rumor akhir ngeunaan Apple smartwatch. Sigana mah éta bakal tumuh ageung. Teu langkung seueur deui. Éta bakal balik tina gaduh 40mm ka 41mm sareng 44mm ka 45mm.  Sigana mah éta henteu seueur, tapi dina pigeulang urang nyarioskeun pamutahiran anu cukup pikeun anu resep jam tangan anu watekna.

Sakumaha biasa nalika urang nyarioskeun perkawis rumor, urang kedah ngantosan éta dikonfirmasi atanapi henteu leres. Éta ngan bakal kajadian ayeuna kajadian éta lumangsung Apple anu urang masih henteu terang nanaon tentang naon waé. Dua tanggal diduga salaku anu paling pas, 14 sareng 21 Séptémber.

Dinten ieu, sadayana rumor, tapi nyatana nyaéta ékspansi ukuran ieu upami nganggo rarancang énggal, éta raos pisan. Kusabab millimeter ieu langkung pasagi, éta bakal langkung katingali, katingali langkung ageung sareng saha anu terang, éta tiasa kéngingkeun sakedik layar, anu salawasna saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.