Apple bakal nampilkeun laporan kauangan énggal dina 28 April

logo Apple

Apple nampilkeun laporan kauangan unggal taun pikeun pangguna, pemegang saham sareng perusahaan sanés ningali kaséhatan ékonomi perusahaan, ogé janten latihan transparansi. Sanaos leres yén kami henteu acan terang persis jumlah alat anu dijual pikeun waktos anu lami, artos anu dinyatakeun dina istilah global masihan kami ide ngeunaan mana divisina anu langkung séhat sacara finansial sareng anu mana anu kedah pencét pasar. tabél pikeun ngaronjatkeun inohong. 28 April salajengna urang bakal boga laporan anyar ngawengku Désémber ngaliwatan Maret taun ieu.

Dina tanggal 28 April, Apple bakal ngaluarkeun laporan kauangan énggal kalayan angka pikeun nutupan kuartal terakhir ti Désémber nepi ka Maret. Kuartal susah pikeun perusahaan sareng saeusi dunya. Ieu mangrupikeun momen nalika inféksi coronavirus ngalaman rebound anu kuat kusabab salah sahiji jinis galur asli, nyababkeun sababaraha Toko Apple kedah ditutup samentawis. Sajaba ti éta, krisis chip masih dina naékna sarta nembongkeun sarta bakal terus nembongkeun.

Sanajan kitu, éta ogé coincided jeung jaman Natal jeung dina vacations mana Apple sakali deui geus protagonis hadiah pikeun kulawarga. Ieu kedah naekeun sumanget sareng ningali yén nomer anu bakal disayogikeun pasti saé pisan. Meureun moal sakumaha alus sakumaha kuartal saméméhna. Pausahaan ngahasilkeun 89.6 miliar dollar dina periode saméméh laporan ieu. Kami bakal ningali naha anjeunna sahenteuna tiasa cocog sareng nomer ieu.

Janten kumaha waé, dina 28 April tabuh 13:30 waktu lokal, Laporan anyar bakal dibere inohong anyar jeung kuring yakin yén maranéhna moal goréng pisan. Malah kamungkinan rekor anyar bakal pegat. Tangtosna, émut yén alat énggal anu disayogikeun henteu pas di dieu. Teu cukup waktu geus kaliwat pikeun nangtukeun kasuksésan atawa gagalna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.