Apple bakal ngaluncurkeun iMac Pro anyar dina usum panas kalayan layar miniLED sareng prosesor ARM

Modular iMac Pro

iMac Pro Konsep

Gosip anu paling optimis anu aya hubunganana sareng iMac Pro kalayan layar miniLED sareng prosesor ARM nunjuk ka cinyusu ieu, kumaha oge, sigana eta, sakali deui, peluncuran iMac anyar ieu bakal nyangsang nepi ka usum panas, di pangheubeulna, nurutkeun analis Ross Young of Display Supply Chain Consultants.

Ross Young, ngadasarkeun rumor na dina ranté suplai, kawas Ming-Chi Kuo sarta geus kabuktian boga laju hit tinggi dina taun panganyarna. Nyatana, anjeunna hiji-hijina analis anu nunjukkeun yén kisaran MacBook Pro énggal bakal ngalebetkeun layar miniLED sareng Promosi.

Numutkeun anjeunna dina tweet, anjeunna teu gaduh harepan yén perusahaan anu berbasis di Cupertino bakal ngaluncurkeun iMac Pro anyar musim semi ieu, sareng paling awal, bakal sumping usum panas ieu. Éta ogé negeskeun yén éta bakal gaduh téknologi miniLED tapi kalayan daérah anu langkung sakedik tibatan anu ayeuna dianggo ku iPad Pro sareng MacBook Pro.

Dina ahir taun ka tukang, kami nunjukkeun yén iMac Pro anyar kalayan tampilan MiniLED bakal sumping di 2022. Kami panginten éta bakal sumping di musim semi, tapi ayeuna urang parantos nguping yén éta tiasa dina usum panas. Tangtosna, éta tiasa ditunda dugi ka usum gugur. Salah sahiji tantangan suplai Apple sareng produk ieu kéngingkeun langkung seueur MiniLEDs.

Sedengkeun pikeun layar, urang nguping yén éta moal gaduh saloba zona MiniLED sareng MiniLED sapertos anu tiasa dipendakan dina iPad Pro sareng MacBook Pro. Urang ogé heran naha éta bakal IGZO atanapi henteu. Abdi henteu nyangka yén konsumsi kakuatan kirang janten perhatian sareng moal aya mangpaatna pikeun ngirangan tingkat refresh monitor ka 24Hz sapertos anu tiasa dilakukeun ku IGZO.

Kapasitas luhur IGZO vs. a-Si ogé tiasa ngabantosan ngahontal résolusi anu dipikahoyong kalayan kacaangan anu langkung luhur, tapi kacaangan henteu janten masalah sareng MiniLEDs. Janten anjeun ngarepkeun panel a-Si, urang bakal ningali upami urang leres.

Laporan ieu sumping saatos Mark Gurman Bloomberg ngalaporkeun dina sabtu minggu éta Apple sigana bakal mawa deui merek iMac Pro. Mesin ieu dikabarkan gaduh chip anu sami sareng prosesor M1 Pro sareng M1 Max anu dianggo dina MacBook Pro sareng bakal nampilkeun desain anu sami sareng iMac M1 24 inci ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.