Apple bakal pas ngaluncurkeun béta munggaran tina firmware tina AirPods Pro

Apple AirPods parantos dibanderol bahkan pikeun perbaikanna

Kahiji kalina dina sajarah, Apple ngaleupaskeun firmware pikeun AirPods di fase béta pikeun pangembang pikeun nguji. Sadayana kabaruan.

Saolah-olah éta parangkat lunak, Apple ngalaporkeun dinten ayeuna yén dina sababaraha dinten éta bakal ngaleupaskeun béta mimiti firmware pikeun headphone Apple. Khususna, aranjeunna bakal pikeun AirPods Pro. Perusahaan hoyong mastikeun éta bakal bebas bug sateuacan ngaleupaskeun vérsi akhir pikeun sadaya pangguna. Ieu rada anyar, tanpa diragukeun.

Dina presentasi Senén kamari Tim Cook sareng timnya ngajelaskeun ka kami hal-hal anyar anu bakal diterapkeun dina alat Apple taun ayeuna, ngamutahirkeun parangkat lunak na. Sareng sakumaha parantos urang ngawartosan Sababaraha dinten ka pengker, AirPods ogé bakal kéngingkeun perbaikan utama ku firmware anyar.

Sareng Apple parantos pas yén pamutahiran ieu kedah diuji saé sateuacan ngaleupaskeun firmware pikeun sadaya pangguna. Janten sapertos parangkat lunak sanés, éta bakal ngaleupaskeun firmware beta AirPods Pro pikeun pamekar dina sababaraha dinten. Éta bakal waktos munggaran hayu anjeunna ngalakukeun éta.

Ieu bakal ngamungkinkeun pamekaran fitur-fitur anyar dina ios sareng macOS pikeun AirPods, ogé ngaktipkeun fitur-fitur anyar anu bakal dilaksanakeun di masa hareup, kalebet Nguatkeun Paguneman (kabentukna sora ampir) sareng Ngirangan noise lingkungan (paneken noise).

Perusahaan henteu masihan tanggal pikeun peluncuran sapertos kitu, sareng ngan ukur nyebatkeun AirPods Pro, janten teu jelas naha firmware béta ogé bakal disayogikeun pikeun AirPods sareng AirPods Max. Urang kedah ngantosan langkung seueur berita ngeunaan hal ieu.

Jelas, sadaya fitur anyar ieu bakal digabungkeun sareng pembaruan anu saluyu sareng ios 15, iPadOS 15jeung macOS Monterey, sadayana parantos ngaluncurkeun fase béta saprak Senén kamari kanggo sadaya pangembang Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.