Apple parantos milih pikeun ngirangan katergantungan dina MobileDeviceUpdater dina Macs

Apple ayeuna parantos milih pikeun ngirangan kagumantungan dina MobileDeviceUpdater

Seringna, perusahaan ngaluarkeun séri apdet pikeun alatna. Aranjeunna biasana dileupaskeun pikeun perbaikan bug atanapi pikeun nambihan fitur-fitur anyar. Nanging, aya waktos nalika kaget ku ngaluarkeun pembaruan langka. Ieu anu kajantenan nembé nalika pembaruan parangkat lunak anu misah dileupaskeun pikeun Mac anu ngajalankeun macOS Big Sur. "Pembaruan Dukungan Alat": Pikeun "mastikeun pembaruan na Mulangkeun cocog pikeun alat ios sareng iPadOS sareng Mac ».

Pembaruan éta nambihan dukungan pikeun alat anu nembé dikaluarkeun, kalebet modél iPhone 13, iPad mini énggal, sareng iPad generasi ka-XNUMX. Masih, pembaruan mangrupikeun anu pangpayunna sumping liwat Sistem Preferensi -> Pembaruan Parangkat Lunak. Ilaharna, nalika anjeun nyambungkeun iPhone, iPad, atanapi iPod touch ka Mac, kotak dialog nembongan tina aplikasi anu disebat Mobile Alat Updater. Eta nyebutkeun "A update software diperlukeun pikeun nyambung" ka alat ios Anjeun. Ieu biasana kajadian nalika alat parantos dirobih sacara mandiri sareng versi ios atanapi iPadOS anu langkung énggal anu henteu dipikaterang ku Mac. Nunjukkeun yen undeuran diperlukeun pikeun komputer pikeun komunikasi sareng alat.

Tina katingalina, Apple parantos milih pikeun ngirangan kagumantungan dina aplikasi MobileDeviceUpdater. Ngalakukeun ieu ku sacara otomatis ngirim unduhan ieu nalika aranjeunna siap. ngaliwatan update software. Ku cara ieu, pangguna henteu kedah ngantosan dugi aranjeunna nyambungkeun alat ios pikeun kéngingkeun anu ayeuna katelah "Update Rojongan Alat."

Sadaya ieu, dikonfirmasi berkat Adam Engst de bit tid:  "Senang terang naon anu lumangsung nalika masang apdet pangrojong parangkat anu bakal datang tina Pembaruan Parangkat Lunak - aranjeunna henteu peryogi balikan deui, sareng pangguna tetep bakal kéngingkeun dialog MobileDeviceUpdate waktos salajengna nyambungkeun alatna upami teu dipasang pamutahiran."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.