Apple hoyong ngaluncurkeun penggantian Pro Display XDR pikeun Mac, tapi langkung mirah

Pro Témbongkeun XDR

Salah sahiji alat Apple anu paling kontroversial nyaéta Pro Display XDR. Henteu kusabab éta henteu khusus atanapi pikaresepeun dina hal téknologi sareng konstruksi, tapi hargana mangrupikeun hal anu luar biasa. Utamana saprak diluncurkeun dina waktos anu sami sareng Mac Pro, hargana ogé henteu mirah. Ku kituna, warta ieu bisa jadi gosip, layar sarupa tapi langkung mirah mangrupa hal anu salawasna datang dina gunana.

Dina 2016, pausahaan Amérika dibuka layar nu bisa dianggap affordable. The 27-inci tampilan Thunderbolt sarta kami geus teu kungsi nanaon kawas éta saprak. Ieu dipasang pikeun dijual Pro Display XDR kalawan harga prohibitive. Abdi henteu hoyong lebet upami éta harga anu adil atanapi henteu, sederhana sareng obyektif, Éta mangrupikeun harga anu henteu tiasa dicapai ku sadayana.

Ayeuna, gosip nunjukkeun yén aranjeunna nuju damel dina layar anu langkung mirah. Kami henteu terang teuing ayeuna, ngan ukur Mark Gurman ti Bloomberg, analis anu dipercaya sareng wawasan sareng wawasan anu saé pisan, parantos ngaleungitkeun bom ieu: Panerusna Thunderbolt Display aya dina karya. Sigana eta bakal dijual salaku monitor berorientasi konsumen ti hargana langkung handap sareng bakal hirup babarengan sareng Pro Display XDR.

Apple tiasa ngarencanakeun ngaleupaskeun layar dina dua ukuran. Dina 24, 27 jeung 32 inci. Sakuduna, LG ngusahakeun layar bebas anyar anu tiasa kanggo Apple dina ukuran anu parantos disebatkeun. Nyatana, disarioskeun yén modél 24 inci sareng 27 inci tiasa janten pilihan harga anu langkung handap. Sedengkeun model 32 inci bisa jadi gaganti Pro Display XDR. Panerusna anu pantes pikeun Pro Display XDR sigana masih bakal dibanderol sakitar € 5.000. sedengkeun nu lian, aranjeunna bisa ngurangan harga na nepi ka satengah dina kasus hiji 27 inci sarta nepi ka 1000 euro dina kasus hiji 24 inci.

Henteu dipikanyaho pisan nalika peluncuran layar ieu, upami éta leres, tapi aranjeunna tiasa nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun. dina waktos anu sareng ti model Mac séjén anu direncanakeun pikeun 2022 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.