Apple meuli ngamimitian Infinite Music Engine pikeun nyieun musik jieunan

AI Musik

Kusabab mimitina, Apple sok ngahadiran sareng ngadangukeun pamekar éksternal anu ngetok panto Apple Park pikeun nawiskeun ideu sareng proyékna ka perusahaan. Sareng nalika Apple percaya yén parangkat lunak anu dikintunkeun tiasa ningkatkeun fitur alat Anjeun, Anjeun meuli eta tanpa masalah, pikeun adaptasi jeung sistem Anjeun.

Minggu ieu anjeunna ngan ukur ngadamel salah sahiji akuisisi éta. Anjeunna tetep sareng ngamimitian Mesin Musik Taya Wates. Proyék ieu mangrupikeun platform pikeun nyiptakeun musik nganggo intelijen buatan. Sareng kamungkinan anu ditawarkeun ku parangkat lunak sapertos kitu pasti pikaresepeun.

Apple parantos nutup perjanjian sareng pamilik ngamimitian Infinite Music Engine sareng tetep. Éta mangrupikeun platform digital anu sanggup nyiptakeun musik. Éta ngagunakeun intelijen buatan pikeun nyiptakeun lagu anu tiasa dirobih sacara real waktos dumasar kana faktor éksternal anu béda, sapertos sora ambien atanapi denyut jantung pangguna.

Sakumaha dilaporkeun Bloomberg, software AI Musik bisa nyieun lagu ngagunakeun algoritma tina kecerdasan jieunan. Soundtracks dinamis sareng tiasa robih sacara real waktos dumasar kana interaksi pangguna. Contona, hiji lagu bisa boga témpo béda gumantung kana Pace slow atawa lampu tina workout a.

Malah ngamimitian sorangan geus ngaku yén éta bisa adaptasi wirahma lagu dijieun pikeun laju haté tina pamaké. Ningali kamungkinan ieu, Apple henteu ragu-ragu pikeun tetep sareng ideu ieu pikeun adaptasi kana parangkat lunak parangkatna di hareup.

AI Music sareng Apple parantos negosiasi mésér sababaraha minggu, anu resmina diumumkeun Senén ieu. Jumlah artos anu sapuk teu acan kajantenan, tapi kami yakin yén panyipta ngamimitian kedah bagja pisan sareng penjualan anu dilakukeun. Nalika Apple resep hal, éta biasana mayar ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.