Apple negeskeun yén coronavirus bakal mangaruhan pendapatan saparapatna

Apple pikeun nawiskeun bantosan ngalawan coronavirus

Sareng kumaha carana tiasa sanés, tungtungna perusahaan Cupertino mastikeun resmina ngaliwatan pernyataan anu ngarepkeun karugian anu signifikan pikeun kuartal ieu pikeun virus anu mangaruhan Cina, coronavirus atanapi Covid-19.

Panghasilan kuartal tina panutupan toko di Cina sareng pangaruh kana produksi iPhone sareng sésana produk ti perusahaan Cupertino nunjukkeun yénTriméter ieu bakalan parah dina hal penjualan.

Apple nyatakeun yén éta henteu ngarepkeun target pangasilan dina kuartal ieu

Sareng éta sadayana nunjukkeun yén sanés Apple ogé sésana perusahaan di séktor téknologi moal tiasa ngahontal tujuan anu parantos ditetepkeun ku ningali masalah sareng virus ieu. Apple sanés hiji-hijina perusahaan anu ningali turunna pendapatan Kusabab virus ieu, sababaraha mobil parantos ngaganggu ranté pasokan sareng diarepkeun yén aranjeunna moal tiasa minuhan target penjualan jangka pondok ogé. Tapi éta sésana perusahaan téknologi ogé parantos dirugikeun.

Kanggo ayeuna, 42 toko perusahaan di Cina ditutup sareng ngan 7 anu parantos kabuka saatos perayaan akhir taun Cina anu diperpanjang langkung ti peryogi kusabab coronavirus. Pikeun ngarengsekeun, urang kedah neraskeun ngadukung sadayana anu kapangaruhan ku Covid-19 ieu, anu numutkeun inohong resmi pang anyarna anu sumping ti Cina mangaruhan langkung ti 73.000 urang sareng parantos nyababkeun maotna langkung ti 1.800. Kami ngarepkeun yén "normalitas" tiasa gancang dibalikeun di nagara éta sareng virus ieu nyababkeun masalah nyata pikeun aparat kaséhatan anu berjuang pikeun milarian vaksin anu épéktip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.