Apple ngalereskeun masalah audio Studio Display

StudioDisplay

Sababaraha poé ka tukang kuring commented on masalah sora nu sababaraha pamaké tina monitor Apple anyar, éta StudioDisplay. Sacara acak, sora eureun kadéngé tina spéker dina layar, tanpa alesan anu jelas.

Dua dinten saatosna, Apple parantos ngalereskeun éta kalayan pembaruan parangkat lunak monitor énggal. Untung pikeun perusahaan Ieu lain masalah hardware, tapi masalah software.. "Kutu" direngsekeun. Janten upami anjeun gaduh Tampilan Studio, anjeun panginten parantos ningkatkeun éta.

Salasa minggu ieu mairan bug audio anu dilaporkeun ku sababaraha pangguna Studio Display. sacara acak speaker eureun nyieun sora tina monitor. Apple parantos ngaku masalah éta, sareng nyobian ngalereskeunana pas mungkin.

Nya, dua dinten saatosna, Apple nembé ngarilis vérsi anu diropéa tina firmware 15.5 pikeun Tampilan Studio, anu ngalereskeun masalah sora. Versi firmware saméméhna 15.5 ngagaduhan jumlah ngawangun 19F77, sedengkeun versi énggal nyaéta 19F80.

Catetan pelepasan Apple pikeun pembaruan énggal ieu mastikeun yén éta ngalereskeun masalah sareng spiker Studio Display. Janten saatos monitor parantos diropéa, masalah audio spiker direngsekeun.

Sateuacan anjeun tiasa ngapdet firmware Studio Display, anjeun kedah disambungkeun ka mac. Anjeun ngan kedah lebet kana Preferensi Sistem, Pembaruan Perangkat Lunak, sareng di dinya anjeun tiasa ngapdet Tampilan Studio tanpa aya masalah.

Teu aya anu sampurna, jauh tina éta apel. Henteu masalah kumaha teuas anjeun nyoba nguji sarta reprove alat anjeun sarta software pakait maranéhanana, unggal ayeuna lajeng kasalahan slips ngaliwatan. Tapi naon anu anjeun kedah terang nyaéta yén hiji cara atanapi anu sanés, éta bakal ngabéréskeunana, sareng yakin yén éta moal ngantep anjeun terdampar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.