Apple ngaleungitkeun validasi Unidays pikeun pameseran murid

Salah sahiji kampanye Apple unggal taun nyaéta bisa meuli produk pikeun siswa, guru atawa sarupa kalawan harga husus. Dina produk tangtu diskon ieu leuwih ti penting jeung ngajak anjeun bisa acquire, Contona, Mac dina harga leuwih pikaresepeun. Tapi, prosés verifikasi data, nyaéta, pikeun ngabuktikeun yén anjeun leres-leres mahasiswa, rada pajeulit. Unidays éta jawab eta sarta kadangkala teu ngakuan dokumén anu disadiakeun, sahenteuna ti Spanyol. Éta sigana robah sabab Apple bakal ngalakukeun tanpa Unidays.

Unidays mangrupikeun jasa diskon online anu tiasa dianggo lumayan, saé kuring hartosna éta damel saé. sabab éta leres pikeun sababaraha poé ampir teu mungkin keur ngalakukeun operasi nanaon ngaliwatan kaca na. Ieu rada frustrating. Rék ngadaptar salaku tanaga mumpuni sarta méré Anjeun kasalahan, atawa teu ngumpulkeun data bener. Nah naon anu bisa disebutkeun salaku musibah.

Panginten sababna Apple sigana mundur kana kaputusanna pikeun meryogikeun verifikasi anu langkung ketat pikeun para nasabah di toko pendidikan onlinena ngan ukur sababaraha dinten saatos nerapkeunana. Dinten Rebo, murid, guru sareng anu sanésna dina widang pendidikan diwajibkeun pikeun pariksa statusna sateuacan nampi diskon 10% kanggo produk Apple. Tapi ayeuna, dinten Saptu, sarat éta henteu diperyogikeun deui.

Memang bener b sabab bisa jadi alatan kagagalan Unidays atawa bisa jadi sabab Apple euweuh hayang jadi loba pangwatesan jeung bisa ngahontal leuwih jalma kalawan diskon éta. Beuki jualan = leuwih duit. Kami curiga éta tiasa samentawis, sabab parantos dilaksanakeun pikeun para nasabah pikeun pariksa status pendidikanna ngalangkungan Unidays pikeun cocog pikeun rencana murid Apple Music anu diskon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)