Apple ngaleupaskeun béta kaopat tina macOS Monterey 12.5 pikeun pamekar

Monterey

Di Cupertino aranjeunna henteu pernah istirahat. Pangembangna sok damel, 365 dinten sataun. Nalika aranjeunna parantos ngumumkeun sareng ngaluncurkeun betas munggaran tina macOS Ventura, aranjeunna tetep damel sareng ngapdet macOS Monterey.

Kamari aranjeunna ngarilis béta kaopat tina macOS Monterey 12.5 pikeun sakabéh pamekar. Upami anjeun salah sahijina, anjeun ayeuna tiasa ngaunduh sareng nguji operasina. Sareng upami anjeun henteu, maka waktosna ngantosan. Moal lami deui urang bakal boga versi final pikeun sakabéh pamaké.

Lalaki sareng gals anu damel di Apple Park kamari ngarilis versi béta kaopat tina apdet parangkat lunak macOS Monterey 12.5 anu bakal datang ka pamekar. Ieu ngan lumangsung dua minggu sanggeus sékrési béta katilu.

Pamilon dina program pamekaran beta macOS ayeuna tiasa ngaunduh gedong pangénggalna ti Apple Developer Center. A kompilasi umum, sadia ngaliwatan ramatloka ngeunaan Program Software Béta ti Apple, ogé bisa anjog dina poé datang.

Béta kaopat tina macOS Monterey 12.5 Datang kira-kira dua minggu saatos Apple ngarilis versi katilu tina béta éta. macOS 12.5 sorangan sigana mangrupikeun pembaruan minor anu difokuskeun kana perbaikan bug sareng perbaikan internal, tanpa aya parobihan anu tiasa diperhatikeun ku pangguna.

Salian macOS Monterey 12.5, Apple ogé nawiskeun vérsi béta tina apdet parangkat lunak macOS Ventura anu bakal datang dina waktos anu sami. Ayeuna, versi anyar ieu aya dina béta kadua pikeun pamekar, sareng versi uji umumna diperkirakeun dina ahir usum panas.

Sakumaha anu biasa urang laksanakeun, ti dieu kami nyarankeun pisan ka pangguna pikeun nyingkahan masang versi uji béta dina alat anjeun anu anjeun kedah damel atanapi diajar unggal dinten, kusabab kamungkinan leutik kaleungitan data atanapi masalah sanés anu tiasa ditimbulkeun ku versi uji ieu.

Pamekar nganggo alat anu aranjeunna parantos ditunjuk pikeun padamelan sapertos kitu, tanpa janten masalah pikeun aranjeunna upami aya kagagalan umum sareng aranjeunna kedah uih deui. balikkeun Mac ka setélan pabrik. Janten gaduh sakedik kasabaran, sareng ngantosan versi ahir pikeun ngapdet tim anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.