Apple ngaleupaskeun béta kaopat tina macOS Ventura pikeun pamekar

pakaya

B-Day Apple Park. Henteu, teu aya alat Apple anu dimimitian ku hurup B. Éta ngan saukur dinten béta énggal pikeun sadaya parangkat lunak perusahaan. Sareng salah sahijina, Macs. Bieu sajam katukang, teh béta kaopat tina MacOS Ventura pikeun sakabéh pamekar anu hoyong nyobian.

Hiji deui léngkah anu ngadeukeutkeun urang kana versi final. Versi anu pasti bakal terang dina Oktober, nalika tungtungna sadaya pangguna anu gaduh Mac anu cocog bakal tiasa ngapdet kana macOS taun ieu: macOS Ventura.

Ti pisan dinten éta WWDC 2022 Juni panungtungan, pamekar Apple geus boga kasempetan pikeun nguji betas béda tina software pikeun Mac taun ieu sacara: MacOS Ventura. Nya, ngan sajam ka tukang, Apple parantos ngarilis versi kaopat tina béta éta. Jumlah ngawangun nyaéta 22A5311f.

MacOS anyar datang pinuh ku warta, sababaraha di antarana geus mairan sababaraha poé ka tukang. MacOS Ventura, nomer tilu belas dina daptar, ngagaduhan seueur perbaikan produktivitas sareng kontinuitas, sapertos Stage Manager, Continuity Camera, FaceTime Handoff, Passkeys sareng daptar panjang fitur anyar.

Ieu kudu dicatet, hususna keur pamekar, éta diperlukeun Xcode 14 béta pikeun nyieun aplikasi pikeun Mac sareng macOS 13 beta dipasang. Upami aplikasi anjeun diwangun sareng Xcode 13 ayeuna, anjeun kedah ngajalankeun éta dina Mac anu dipasang macOS Monterey.

Béta kaopat anu ngadeukeutkeun urang sakedik kana vérsi ahir anu tiasa dinikmati ku sadaya pangguna anu gaduh Mac anu cocog sareng MacOS Ventura, sigana. ahir September atawa Oktober taun ieu. Anjeun tiasa mariksa naha alat anjeun cocog sareng MacOS Ventura anyar dina hal anu sami web ti Apple dina macOS Ventura.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.