Apple ngaleupaskeun ekstensi Shazam pikeun Chrome sareng Microsoft Edge

Ekstensi Shazam pikeun Chrome

Kusabab Apple ngagaleuh Shazam dina taun 2018, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngalaksanakeun sareng ningkatkeun jasa anu ditawarkeun ku perusahaan Inggris ieu, nambihan fungsi énggal ogé ngahijikeun operasina ngalangkungan Siri, ku kituna teu perlu install deui dina alat ios pikeun mikawanoh lagu.

Shazam gaduh a aplikasi macOS anu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh lagu mana wae nu keur diputerkeun dina Mac urang, kumaha oge, aplikasi Ampir dua taun teu diropéa. Upami anjeun henteu resep kumaha aplikasi ieu jalan, anjeun kedah nyobian ekstensi énggal pikeun Chrome sareng Microsoft Edge.

berkat papanjangan ieungaliwatan sagala browser basis Chromium, urang tiasa ngaidentipikasi lagu naon waé anu dimaénkeun dina tab anu kami buka, naha éta YouTube, Netflix, Soundcloud atanapi platform anu sanés.

Sakali kami geus dipasang extension, pikeun eta pikeun ngamimitian gawé, urang ngan kudu klik dina ikon biru jeung logo Shazam. Sakali geus dipikawanoh lagu nu keur diputer, jandela pop-up bakal dipintonkeun jeung ngaran artis jeung albeum dimana eta bisa kapanggih.

A link ka Apple Music ngadangukeun lagu, ngakses lirik lagu, video musik ... Salaku tambahan, kawas aplikasi pikeun alat nu bagerak, ngamungkinkeun urang pikeun ngakses sajarah lengkep sadaya lagu nu urang geus dipikawanoh ngaliwatan extension.

Hanjakalna, ayeuna teu aya pilihan pikeun tiasa asup tur bisa ngakses daptar lagu yén urang saacanna geus dipikawanoh duanana dina versi ios sarta dina alat sejenna pakait sareng ID sarua.

Sababaraha pamaké ngaku yén aplikasi teu jalan leres dina sababaraha alatJanten kamungkinan dina sababaraha dinten perusahaan anu berbasis di Cupertino bakal ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun ngatasi masalah kinerja ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)