Apple Ngarilis AirPods Beta Firmware Anyar pikeun Pamekar

AirPods Pro

Salian ti peluncuran sadaya béta parangkat lunak pikeun alat-alat Apple anu béda-béda, ngan sakedapan ti Cupertino parantos ngaluncurkeun béta énggal pikeun pamekar firmware airpods. Firmware anu dimaksudkeun pikeun AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro sareng AirPods Max.

Said update masih dina fase nguji béta, ngaronjatkeun fungsi switching otomatis, sarta perbaikan minor séjén pikeun headphone nirkabel Apple.

Pamekar anu nguji rupa-rupa parangkat lunak béta pikeun sadaya alat Apple gaduh seueur padamelan. Salian ti nguji dina Macs, iPhones, iPads, sareng Apple TV, aranjeunna ogé kedah nguji éta firmware dina alat anu langkung alit, sapertos AirTags atanapi AirPods, sapertos dina kasus ieu.

Update anyar dina fase nguji ngaronjatkeun fungsi tina switching otomatis sarta brings perbaikan séjén pikeun headphone nirkabel Apple. Kami ogé terang yén ios 16 ngenalkeun fitur énggal anu disebut "Audio Spatial Khusus" anu ngagunakeun kaméra TrueDepth iPhone pikeun nyiptakeun "profil pribadi" kanggo audio spasial. Firmware béta AirPods ogé kalebet codec LC3 pikeun AirPods Max, anu ngamungkinkeun sauran audio kualitas luhur.

Perlu dicatet yén firmware béta ieu ngan sayogi pikeun AirPods generasi kadua, AirPods generasi katilu, AirPods Pro sareng AirPods Max. Jumlah ngawangun ayeuna nyaéta 5A5304a.

Pikeun masang firmware béta dina AirPods, anjeun kedah nyambungkeun iPhone anjeun ka Kode Xcode pikeun ngaktipkeun menu pamekar di ios. Saatos éta, anjeun kedah ngaktipkeun tombol "pre-release beta firmware" dina ménu pamekar. Numutkeun Apple, AirPods tiasa nyandak dugi ka 24 jam pikeun ngapdet saatos ngaktifkeun pilihan ieu.

Kaayaan penting pikeun tiasa masang firmware béta dina AirPods nyaéta yén iPhone atanapi iPad dimana aranjeunna dipasangkeun kedah gaduh. ios 16 o iPadOS 16, ayeuna ogé dina fase béta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.