Apple ngaleungitkeun sababaraha fitur tina macOS Ventura

macOS-Ventura

macOS Ventura masih dina fase Beta. Ieu ngandung harti yén fitur ditambahkeun atawa dihapus salaku pamekar ningali kumaha ogé unggal fitur jalan. Éta pisan sababna naha ayeuna aya dua fitur anu geus dihapus dina versi anyar ieu sarta yén éta kamungkinan yén dina mangsa nu bakal datang maranéhna bisa diasupkeun, tapi ayeuna, aranjeunna henteu. Urang ngobrol ngeunaan fungsi lokasi jaringan sareng dukungan pikeun nyumputkeun email dina aplikasi pihak katilu.

Dina versi anyar tina macOS Ventura beta ieu, salian ti ngadesain ulang aplikasi Setélan Sistem, Apple parantos ngahapus fitur lokasi jaringan. fitur nu diwenangkeun pamaké gancang pindah antara set béda Wi-Fi, Ethernet sareng setelan jaringan sejenna gumantung kana lokasi, kayaning imah atawa kantor. Ayeuna émut yén éta parantos dideteksi ku pamekar yén alat garis paréntah "networksetup" Apple masih aya. Ieu ngandung harti yén pamekar pihak katilu tiasa lebet sareng ngaleupaskeun aplikasi pikeun ngagentos fungsionalitas lokasi jaringan anu dihapus dina aplikasi Setélan Sistem.

Fungsi sejen anu geus dihapus nyaeta dukungan pikeun nyumputkeun email dina aplikasi pihak katilu. Jalma sareng langganan iCloud+ tiasa ngajaga alamat email pribadina sareng Sumputkeun Surélék Kuring dina aplikasi pihak katilu. Ayeuna perusahaan Apple parantos ngahapus sadaya nyebatkeun fitur tina halaman éta. Fungsionalitas ieu aktip dina ios, janten alesan naha éta henteu tiasa dianggo dina Mac henteu dipikanyaho pisan.

Salaku ceuk kami di awal, kami masih dina fase béta na Aya kamungkinan yén fungsionalitas ieu bakal balik deui sareng neraskeun sapertos sateuacana. Tapi pikeun ayeuna aranjeunna parantos dipupus sareng sanaos aya cara pikeun ngahapus aranjeunna ku cara anu sanés, halna nyaéta pikeun masihan kami panjelasan naha aranjeunna dihapus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.