Apple ngaleupaskeun macOS 12.2.1 ngalereskeun masalah batré dina Macs, diantarana

. macOS Monterey

Kami parantos nyarios dina tulisan sateuacana yén Apple nuju ngabéréskeun masalah solokan batré dina Macs sabab tetep nyambung ka Bluetooth. Ieu diperkirakeun dibenerkeun nalika dileupaskeun macOS 12.3 anu masih dina béta. Tapi perusahaan Amérika parantos ngarengsekeun masalahna tanpa ngantosan versi éta. Anjeunna geus dibuka macOS 12.2.1 sareng ngalereskeun masalah éta antara anu sanés.

Apple parantos ngarilis macOS 12.2.1 pikeun sadaya pangguna kalayan sababaraha bug penting sareng perbaikan kaamanan. Khususna, éta kalebet patch pikeun masalah solokan batré anu aya hubunganana sareng Bluetooth pikeun MacBooks. Anjeun meureun geus boga aksés ka apdet lamun buka Preferensi Sistem> Pembaruan Parangkat Lunak tur aya anjeun tiasa ningali lamun éta geus sadia pikeun Mac Anjeun.

Apple nyarios yén macOS 12.2.1 ngalereskeun bug saluran batré Bluetooth anu frustasi anu parantos diurus ku pangguna MacBook. Nanging, Apple sacara khusus nyarios éta solusi pikeun MacBooks kalawan Intel.  Tapi kanyataanana nyaéta pangguna M1 sareng Intel MacBook parantos ngalaman masalah.

macOS 12.2.1 ogé nyayogikeun apdet kaamanan anu penting sareng ngalereskeun masalah pikeun Mac berbasis Intel anu tiasa nyababkeun batre solokan nalika saré nalika nyambung ka périferal Bluetooth.

Sareng salah sahiji hal anu paling ageung pikeun ngalereskeun versi énggal ieu nyaéta utama cacad kaamanan di WebKit. Ngolah eusi wéb anu didamel jahat tiasa nyababkeun palaksanaan kode anu sawenang. Apple sadar laporan yén masalah ieu tiasa dieksploitasi sacara aktip.

Sakumaha anjeun ningali versi anyar ieu penting pikeun masang éta dina Mac upami nampi éta. Éta ngalereskeun sababaraha bug penting anu kedah dilereskeun sareng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun henteu hoyong masang Betas dina Mac énggal anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.