Apple ngaleupaskeun OS X El Capitan 10.11.2 béta pikeun pamekar

osx-el-capitan-1

Sigana mah Apple henteu ngantosan saha waé sareng nyandak suku na dina marake vérsi béta sareng ngaleupaskeun béta OS X El Capitan 10.11.2 saminggu saatos diluncurkeun vérsi anu sateuacanna. Perbaikan anu dilaksanakeun dasarna nyaéta stabilitas sareng kinerja sistem tapi salian ti éta pokus pikeun ningkatkeun sababaraha fitur OS X El Capitan.

Perbaikan ieu difokuskeun kana konéktipitas WiFi, ningkat kana Spotlight, USB, Catetan, Kalénder, Surat sareng aplikasi Poto. Vérsi OS X El Capitan 10.11.2 parantos ngawangun 15C27e sareng sayogi pikeun pamekar di Pusat Pamekar.

osx-el-capitan

Memang leres seueur pangguna dianggo saé pisan sareng vérsi El Capitan 10.11.1 ayeuna tapi seueur pangguna sanés anu gaduh masalah atanapi kagagalan dina sababaraha poin anu dilereskeun atanapi bakal nyobian ngabenerkeun dina vérsi engké tina sistem. Sacara umum sadaya fungsi anu énggal OS X El Capitan bakal teras ningkat sahingga sadaya pangguna gaduh sistem anu dioptimalkeun sareng ieu dihontal ku menerkeun masalah anu mungkin dina vérsi ayeuna berkat pamekar sareng laporan ti para pangguna éta nyalira.

Upami sadayana tetep sami, Apple bakal ngaluncurkeun vérsi béta salajengna minggu payun sareng upami pola vérsi anu saacanna sareng 4 betas dituturkeun, versi anyar bakal sumping pikeun sadaya pangguna. Bisi wae, urang tiasa salawasna gaduh panundaan atanapi kamajuan dina peluncuran, janten kami bakal merhatoskeun gerakan Apple sareng kami bakal ngabagi éta sareng anjeun sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.