Apple ngenalkeun Apple Watch Ultra

Gosipna kacumponan. Apple nampilkeun Apple Watch Ultra anu disebut Ultra, pikeun jalma-jalma anu hoyong maju saléngkah. A nonton pikeun adventurers, pikeun jalma aktip pilari ka buka saeutik salajengna. A nonton pikeun adventurers, penjelajah jeung jalma anu hirupna olahraga. Naon video tina presentasi anyar Apple Watch Ultra.

Dijieun dina titanium Kalawan sagelas husus leuwih lalawanan sarta dina ukuran 49 mm, urang manggihan tombol anyar jeung fungsi dedicated ka maranéhanana adventures. makuta toothed ogé dikonfirmasi jeung hal anu urang kungsi teu dikaitkeun. Genep panyatur sangkan bisa nyarita dina kaayaan goréng.

Sumuhun. 36 jam batré dina muatan tunggal nu naek ka 60 dina modeu nambahan pikeun kagiatan anu langkung panjang. Tapi anu pangsaéna nyaéta mode kompas anu, sareng GPS, bakal ngajantenkeun urang sesah ka mana waé urang angkat. Kusabab éta ogé gaduh mode wengi pikeun ningali data langkung saé

Tali Apple Watch Ultra endah pisan. Luyu jeung jam, éta dijieunna tina elastomer, Tapi kalawan sababaraha liang ambéh kesang téh hadé diungsikeun. Hiji hal anu pohara berharga.

sadaya-lagu

Sadaya fungsi khusus anu ditujukeun pikeun tantangan olahraga sareng ngukur métrik anu béda-béda olahraga anu béda sapertos bersepeda, ngojay sareng anu sanésna disorot. Tapi teu ngan tetep dina eta olahraga. Hal ieu ogé dimaksudkeun pikeun maranéhanana anu neangan extremes. Ti coldest ka hottest, sabab geus diwangun pikeun tahan hawa paling ekstrim. Komo di bojong saprak éta presents fungsi anyar pisan lengkep pikeun diving, nu urang bakal ngobrol ngeunaan engké.

ultra

Salah sahiji fungsi anu paling keuna nyaéta yén éta ngumpulkeun Track tina posisi anu urang tuturkeun dina perjalanan urang sareng ku kituna urang tiasa uih deui ka tempat asal urang sareng upami henteu, urang tiasa salawasna aktipkeun telepon darurat nu ngirim sinyal ka tim nyalametkeun.

Urang mimitian ti jeung urang bisa cagar eta ayeuna jeung eta bakal dikirimkeun ti dinten 23 Séptémber ngeunaan 999 euro 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.