Apple nutup toko Apple online di Rusia

Apple Store Rusia

Sababaraha dinten kapengker, Ukraina ngondang perusahaan anu berbasis di Cupertino pikeun nutup duananaMac App Store sapertos App Store di Rusia, move yén Apple éta écés teu daék ngaliwat saprak eta bakal ngarugikeun sadaya klien na teu pamaréntah Rusia anu ngagunakeun parangkat lunak gratis.

Hiji-hijina gerakan anu dilakukeun dina App Store nyaéta miceun aplikasi RT News sareng Sputnik News sadaya Toko Apple di luar Rusia.

jeung sanksi munggaran, Apple, kawas Google, aranjeunna ditunda operasi tina platform pembayaran digital maranéhanana.

Lengkah saterusna geus eureun ngajual sakabéh produk Anjeun ngaliwatan Apple Store Online. Dina waktos ayeuna, Apple Store online ditutup, sapertos nalika ngamutahirkeun pikeun nambihan produk énggal.

Salaku tambahan, sareng nuturkeun jejak Google, perusahaan Tim Cook parantos lirén nunjukkeun informasi lalulintas sarta insiden dina lomba.

Surat Tim Cook ka karyawan

Tim Cook geus ngirim surat ka sadaya karyawan na nganyatakeun perhatian maranéhanana sarta nginpokeun aranjeunna ngeunaan ukuran yén pausahaan ieu nyokot pikeun mantuan organisasi non-pamaréntah anu gawé bareng jeung Ukraina.

Kuring terang kuring nyarios pikeun sadayana di Apple dina ngungkabkeun perhatian urang pikeun sadayana anu kapangaruhan ku kekerasan. Kalayan tiap gambar anyar kulawarga kabur imah maranéhanana sarta warga gagah pajoang pikeun kahirupan maranéhanana, urang tingali kumaha pentingna pikeun jalma di sakuliah dunya datangna babarengan pikeun salajengna pertahanan karapihan.

Apple ngabantosan dina usaha bantuan kamanusaan sareng nyayogikeun bantosan pikeun krisis pangungsian anu lumangsung. Kami ogé damel sareng mitra pikeun meunteun naon deui anu tiasa urang laksanakeun.

Kuring terang seueur anjeun anu hoyong pisan milarian cara pikeun ngadukung ogé, sareng kami hoyong ngabantosan ningkatkeun dampak sumbangan anjeun.

Dimimitian dinten ayeuna, Apple bakal nyocogkeun sumbangan anjeun 2: 1 ka organisasi anu layak, sareng bakal ngalakukeun sacara retroaktif pikeun sumbangan ka organisasi éta mimitian 25 Pebruari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.