Apple nyéwa panyipta Télévisi ka-20 Erin May pikeun nyiptakeun kontén énggal

Ngiring tanaga anyar di kantor Apple terus janten urutan poé, gerakan dirancang pikeun mastikeun nyieun eusi anyar pikeun platform video streaming Anjeun. Panganyarna Apple TV + nyewa nyaéta Erin Méi ti 20th Television salaku eksekutif kreatif senior.

May parantos ngamimitian damel dinten ayeuna di kantor Apple TV + di Culver City sareng bakal ngalaporkeun langsung ka Matt Cherniss, Kepala Pengembangan Programming, dina peran eksekutif kreatif senior, nurutkeun guys ti Dealine.

Sateuacan sumping ka Apple, Méi digawé di 20th Télévisi pikeun taun ka tukang salaku wakil presiden ngembangkeun drama.

Anjeunna digawé di tim ti nyieun drama salila genep taun, mantuan dina ngembangkeun kreatif program kalayan fokus kana carita anu digambarkeun dina program televisi.

Erin May lulusan Universitas Harvard, Dimimitian salaku asistén di CAA, sateuacan ngalih ka Kandungan Anonim pikeun damel sareng manajer bakat sareng sastra.

Sanggeus ngalakonan magang pikeun produser Dan Lin jeung John Davis, bari earning MBA na ti Harvard Business School. May teras teras ngabantosan Peter Rice di Fox Networks Group, teras ngagabung ka 20th Television.

Algunas de las runtuyan paling wawakil Erin Méi geus digarap téh Washington Hideung, Jenis Urang, DopeickTembok Dipecat séri anu henteu ngagaduhan pangaruh internasional sareng anu ngan ukur disiarkeun di Amérika Serikat.

panyipta eusi anu jadi dina taun panganyarna teh Tujuan utama streaming platform video, pikeun nyieun eusi anyar jeung nambahkeun tag Asli ka dinya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.