Apple parantos ngical Sony PlayStation DualSense Wireless Controller pikeun PS5 dina halaman wéb na

Sony PlayStation DualSense Wireless Controller

Pikaseurieun yén samentawis jutaan pangguna nyobian mésér éta Sony PlayStation 4 pengendali sareng henteu tiasa kusabab kurangna saham, Apple parantos ngagaduhan di toko na kadali Sony PlayStation 5 pikeun alat-alat Apple.

Saatos sacara resmi ngumumkeun yén kontrol konsol populér ieu bakal sareng Paty ble sareng alat Apple kalebet Mac, iPhone, iPad, Apple TV, jst. Firma Cupertino parantos ngagaduhan katalog produk na dina halaman wéb Amérika Serikat kontrol ieu Sony PlayStation DualSense Wireless Controller sareng ku saham badé dikintunkeun dina dinten anu sami.

Sony PlayStation DualSense Wireless Controller

Pangguna anu hoyong ayeuna tiasa kéngingkeun kontrol PlayStation ieu kanggo dianggo sareng alat Apple, sapertos anu parantos kami sebutkeun di luhur ngan ukur pikeun pangguna anu cicing di Amérika Serikat kusabab éta henteu sayogi dina halaman wéb nagara urang ayeuna. Harga di toko Apple nyaéta $ 69,95 pikeun Dualsense, harga anu sami sareng anu tiasa urang mendakan di toko.

Maénkeun gim dina Mac atanapi iPad urang ku kontroler anu sami sareng Sony PlayStation tiasa saé pisan pikeun anu nyéépkeun sababaraha jam, tapi leres-leres kadali ieu dimangpaatkeun nyaéta konsol nyalira sanés sareng gim ti Apple saprak sakumaha urang terang kaulinan sanés kakuatan perusahaan Cupertino.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.