Apple parantos ngarékam keynote Séptémber na

tangtu ka Tim Cook sareng timnya parantos nyandak "rasa" tina acara virtual. Kusabab pandémik mimiti, kusabab alesan anu écés, Apple lirén ngadamel keynotes na langsung di Teater Steve Jobs di Apple Park sareng ngamimitian ngajantenkeunana virtual, dirékam sareng diédit sateuacanna.

Tanpa masalah langsung, sarta visually pisan spektakuler. Y saméméhna dirékam. Ieu kumaha keynotes Apple geus dua taun, sarta pikeun momen, sigana nu hal moal robah, saprak di Cupertino aranjeunna geus ngarekam acara salajengna bulan hareup.

Tandaan Gurman dipedar dinten on blog na ngeunaan Bloomberg yén Tim Cook sareng timnya parantos ngamimitian ngarékam pidéo acara virtual Apple salajengna, anu urang tiasa ningali dina awal Séptémber, tanggal can ditangtukeun.

Dina keynote ceuk, Apple diperkirakeun nampilkeun sahenteuna baris salajengna iPhone 14éta Apple Watch Series 8, jeung model anyar tina Apple Watch pikeun olahraga ekstrim, euweuh ngaran dikonfirmasi.

Gurman nyebatkeun yén acara éta, anu diperkirakeun lumangsung dina awal Séptémber, parantos aya dina fase ngarékam sareng produksi, anu nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun acara maya anu tos dirékam sanés, sapertos anu katingal ti mimiti pandémik.

Anjeunna ogé ngajelaskeun dina blog na éta Apple ngarencanakeun pikeun ngayakeun dua acara usum gugur ieu, saméméh ahir taun, sakumaha geus tradisi dina taun panganyarna. Acara Séptémber bakal difokuskeun kana iPhone anyar sareng Apple Watches énggal, sedengkeun acara kadua dina Oktober bakal nunjukkeun ka urang Macs sareng iPads énggal anu Apple rencanana diluncurkeun.

Tetep katingal naha nu anyar XNUMXnd Gen AirPods Pro Urang bakal ningali aranjeunna dina keynote dina bulan Séptember atanapi dina Oktober. Aya saeutik ditinggalkeun pikeun kaluar tina mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.