Apple patén-patén térmométerna pikeun Apple Watch

Térmométer

Ngan sababaraha minggu deui Tim Cook sareng timnya nunjukkeun ka kami rentang anyar Apple Watch taun ieu dina keynote Séptémber. Jeung warta anu diterbitkeun kiwari teu Isro unnoticed.

Sapotong warta nu ngabejaan yen Apple geus dibéré patén anyar dimana sistem tina kontrol suhu tina awak manusa dipasang dina jam tangan… Wah, wah…Apple patén-patén ratusan gagasan unggal taun, sarta loba di antarana tetep ngan éta, ngan gagasan jeung proyék, nu moal ningali cahaya panonpoe dina formulir alat. Tapi kumaha sakedik biaya pikeun ngajukeun laporan sareng nampi patén anu dipaténkeun, sadaya perusahaan condong patén-patén naon waé anu masuk akal, upami ideu éta kantos dilarapkeun kana alat anu nyata.

Sareng ayeuna parantos dipikanyaho yén minggu ieu House Patén AS parantos masihan anu énggal paten ka Apple ngeunaan sistem tina bacaan suhu awak tina hiji pamaké mawa alat dina pigeulang.

Dina patén-patén éta, perusahaan ngajelaskeun kumaha sénsor anu dipasang dina alat anu bakal dianggo ku pangguna dina pigeulangna sanggup ngukur tegangan anu dibangkitkeun ku bédana suhu antara tungtung usik leutik jeung tungtung sabalikna. Salah sahiji sénsor bakal aya di jero Apple Watch, sedengkeun anu sanésna bakal aya hubunganana sareng kulit urang dina jero wadah jam tangan.

Ieu geus dikabarkan pikeun sawatara waktu nu anyar Apple Watch Series 8 taun ieu, éta bakal boga kontrol suhu pamaké. Sanes térmométer digital anu nunjukkeun suhu ka urang, tapi éta bakal tiasa ngingetkeun urang bisi muriang. Patén anu dikoméntarkeun tiasa aya hubunganana sareng éta. Urang geus saeutik sésana pikeun kaluar tina mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.