Apple Watch nempatkeun jam tangan Swiss dina tali

rentang nonton apel

La Féderasi Industri Watch Swiss (FSWI), parantos ngumumkeun yén pikeun anu munggaran ti 2009, las Ékspor jam tangan Swiss tradisional turun, sareng sigana yén Apple Watch disalahkeun.

Ékspor jam tangan Swiss, murag ampir 9 persén antara April sareng Méi, Numutkeun nomer tina Féderasi Industri Watch Swiss. Warta na pas saatos peluncuran Apple Watch, anu 24 April, anu digabungkeun sareng turun naek pasar mata uang, parantos nyababkeun turunna munggaran di industri, dina langkung ti genep taun.

apel-nonton

Jam tangan Swiss ékspor ka Amérika Serikat., ku margina harga anu langkung handap, aranjeunna ogé tiasa gaduh sababaraha dampak negatif tina peluncuran jam tangan Apple. Pasar Amérika Serikat ngan bakal tiasa tumuh, ku perséntase angka hiji taun ieu, anu slows pertumbuhan 6 persén di 2014, analis Patrik Schwendimann ngawartoskeun Bloomberg.

Jam tangan Swiss henteu ngan ukur diékspor ka Amérika Serikat tapi aranjeunna laun. Laporan nunjukkeun a Turunna 34 persén di Hong Kong, dimana konsumén Cina sering ngagaleuh jam tangan Swiss, pikeun ngamangpaatkeun pajak anu langkung handap, anu dibayar.

Apple jam tangan henteu diragukeun sigana bakal tuang bagian tina pasar jam Swiss, sareng upami analisna teu lepat, ieu tiasa janten parah. Ayeuna dina Apple Watch, éta ngagaduhan seueur fungsionalitas, anu masihan waktos tepatDi dunya ieu henteu diperyogikeun deui ngan ukur sajam sareng janten éndah, didieu urang aya di dunya téknologi anu terus berkembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.