Versi ahir macOS Mojave 10.14.1 ayeuna sayogi

Tanggal 24 Oktober, urang ti Cupertino ngaluncurkeun béta kalima saluyu sareng macOS Mojave pembaruan nomer 10.14.1 salajengna, béta anu saminggu saatosna parantos digentos ku vérsi ahir macOS Mojave, pembaruan anu dileupaskeun sababaraha jam saatos ngenalkeun MacBook Air sareng Mac Mini énggal.

Kabaruan utama anu ditawarkeun ku macOS 10.14.1 pikeun kami nyaéta panggihan video grup liwat FaceTime, grup pidéo video anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahubungi 32 panganteur sasarengan. Fitur ieu kedahna sumping sareng sékrési versi akhir Mojave, tapi kusabab masalah menit-menit terakhir, perusahaan kapaksa reureuh.

Kusabab Apple meluncurkeun versi akhir macOS Mojave, dina Abdi ti Mac, kami parantos ngadamel sababaraha tutorial kanggo nunjukkeun naon masing-masing fungsi anyar anu ditawarkeun ka kami, sapertos operasi tumpukan file, las nembé dibuka aktip ditampilkeun dina dok, éta modeu poék sareng cahaya… Di sagigireun ngajelaskeun kumaha urang tiasa neraskeun masang aplikasi pihak katilu sumberna ti developer anu sah, fitur anu Apple dipiceun sababaraha taun ka pengker.

Lain hal anyar anu ditawarkeun ku macOS Mojave ka kami, kami mendakan éta dina sistem pembaruan, sistem anu sapinuhna dispense sareng Mac App Store sareng éta kajantenan aya dina preferensi sistem, khususna dina Pembaruan Parangkat Lunak.

Ku cara kieu, langkung gampang pikeun ngaidentipikasi gancang upami pembaruan yén urang parantos ngantosan dipasang dina komputer urang pakait sareng aplikasi atanapi pembaruan sistem, hal anu kedah dilakukeun ku Apple sababaraha taun ka pengker, pikeun nyegah pangguna nunda tunda pamasanganana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavier cenahna

    Halo, kuring gaduh imac ti akhir 2015 sareng pembaruan mojave 10.14.1 anu anyar parantos ngantepkeun Bluetooth kuring bari henteu tiasa mareumanana sareng tanpa kamungkinan ngakuan alat: keyboard, mouse, jsb. Kuring parantos nyobian balikan deui bluetooh, hapus file tina "com.apple.Blu Bluetooth.plist" sareng éta henteu ngabenerkeun masalahna. Pilihan dinonaktipkeun nembongan dina ménu sakumaha diaktipkeun tapi kulawu sareng teu kaaksés. Sareng ngaktipkeun sistem pangakuan kasalahan tina fungsi dina mac sareng cek éta ngabenerkeun. Naha tiasa dilakukeun?