Bumi Sateuacan Trailer Usum Poék XNUMX Cuplikan Ayeuna Sadia

Imah Sateuacan Gelap

Sababaraha dinten ka pengker, Apple nyebarkeun trailer munggaran séri Carita Lisey, séri dumasar kana novél Stephen King anu bakal premiere dina Apple TV + dina 4 Juni. Ayeuna giliran séri Imah Sateuacan Gelap, séri anu usum kadua bakal perdana dina jasa streaming pidéo Apple salajengna 11 Juni sareng anu kami parantos gaduh trailer anu munggaran aya.

Home Before Dark dumasarkeun kana carita saleresna gadis wartawan Hilde Lysiak. Ieu nuturkeun Hilde, budak awéwé salapan taun anu ngalih ka kota alit tempat asalna ramana. Di dinya anjeunna mendakan kasus pembunuhan yén sadaya warga désa parantos nyobian ngubur sareng ngudag bebeneran anu kajantenan.

Dina usum kadua ieu, protagonis Hilde, teraskeun pamilarian anjeun pikeun milarian rahasia Rahasia Eire, nalika kebon misterius ngabeledug, ledakan anu janten awal panyilidikan anu bakal mingpin protagonis pikeun merangan perusahaan, nempatkeun kulawarga sareng kota anu dimana aranjeunna résiko.

Bénténg séri Pangeran Brooklyn (Tokoh utama pilem The Florida Project sareng Willem Dafoe sareng saha anjeunna kéngingkeun Kritik Award pikeun Pelaku Pemuda Pangsaéna) dina peran Hilde, Jim sturgess (21: Hideung Jack) salaku ramana Hilde, Abby miller (Lalaki Gelo, Diteruskeun: Hukum Ryalan) sareng anu sanésna.

Tukangeun séri ieu téh Dana Fox (anu ogé parantos ilubiung dina naskah), Dara Resnik Creasey, Jon M. Chu, Rosemary Rodriguez, sareng Kat Candler. Eusi Anonim aya dina produksi barengan Para mount Television.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.